Tilbakekalling av King Size Hamburger rå, 360 gram fra Nordfjord

Det er mistanke om Salmonella i ett produkt i produksjonen hos Nordfjord, rå King Size Hamburger med siste holdbarhetsdato 12. mai 2015 . Varen er sperret for salg i alle butikker.

Det er mistanke om Salmonella i ett produkt i produksjonen hos Nordfjord, rå King Size Hamburger med siste holdbarhetsdato 12. mai 2015. Varen er sperret for salg i alle butikker.

– Med hensyn til forbrukersikkerheten, sperret vi umiddelbart alt salg av denne varen i alle våre butikker, sier kvalitetssjef Martina Rabsch i REMA 1000.

Varen er blitt solgt i butikker sør for Trondheim. Forbrukere som har kjøpt dette produktet merket med siste holdbarhetsdato 12. mai 2015, oppfordres til å levere varen tilbake i butikk. Kunden vil få ny vare eller pengene tilbake.  

Salmonella er en tarmbakterie som dør dersom kjøttet varmebehandles over 70 grader. Salmonella kan være skadelig for personer med nedsatt immunforsvar.

– Vi ser svært alvorlig på dette. Vårt viktigste fokus er trygg mat til forbruker, sier kvalitetssjef Martina Rabsch i REMA 1000.

Kontaktperson Nordfjord:
Randi Dortea Støyva, kvalitetssjef Nordfjord | randis@nordfjord-as.no, 906 42 086

Del artikkel