Tidenes beste grillnyheter fra REMA 1000!

Sunnere og ferskere grillmat i sommer.

Årets viktigste nyheter er i butikken og grillsesongen er offisielt åpnet!

Grillnyheter-2015

Endelig er våren her og det er på tide å finne frem grillen! REMA 1000 lanserer tidenes desidert beste grillsortiment sammen med Craig Withson, og har i år også en sterk satsning på fisk og kylling.

Sunnere alternativer
Ferske og gode rå kjøttstykker eller ferdig marinert og krydret – valget er ditt! I år er det enda enklere å sette sitt eget preg på kjøttet, eller å nyte nye og spennende smaker.
De som er glade i kylling kan virkelig glede seg – her er det mange fristende nyheter!

Samle-grill

Craig’s Spice Dog, Kylling- og Kalkunpølse med Chipotle og ost, friterte Hot Wings og Buffalo Chicken Wings er noen av nyhetene som nå finnes i butikkene.

 

REMA 1000 Grillnyheter_2015

Fra venstre: Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling Ole Førre Skogstø og Kategoridirektør Rødt kjøtt Jo Henning Espevalen.

 

– Tiden er inne for å ta tilbake eneveldet på grilltronen! Vi er overbevist om at vi har de beste grillproduktene i Norge – utviklet sammen med Norges eneste grillkonge; Craig Withson!, sier Ole Førre Skogstø, Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling.

– Flere sunnere alternativer har vært vårt store fokus i år, og vi har utviklet flere smakfulle kyllingprodukter til grillen, sier Skogstø. – Vi er spesielt stolte av at Stangekylling nå er en del av grillsatsningen med utrolig velsmakende kjøttstykker i marinade, fortsetter han.

– Som alltid har vi med oss dyktige leverandører som ønsker å være med på å løfte grillsortimentet, forteller Skogstø. – I år ønsket også våre fiskeleverandører å være med på produktutviklingen i årets grillsatsing. Dette har resultert i spennende smaker og perfekte stykker av fisk til grillen!

samle-grill-fisk

Torskeburger, Torskesliders, hel laksefilet med hvitløk og urter og Pulled Salmon BBQ er spennende fiskenyheter til grillen.

 

Spennende kjøttnyheter
Kategoridirektør Rødt kjøtt Jo Henning Espevalen forteller om to av årets mest spennende nyheter i kjøttkategorien.

– Vi har hatt stor suksess med sliders foregående år, og i år lanserer vi en rå nyhet av bestselgeren – små venteburgere med meget høyt kjøttinnhold. Vi har også utviklet en ny burger i samarbeid med Craig Withson: Craig’s Favorite Burger. Dette er store, saftige og rå burgere med høyt kjøttinnhold og mye smak, sier Espevalen. – Vår påstand er at bedre kvalitet på en burger må du på en skikkelig burgerbar for å få, sier han. – Ventepølser i en hendig 4-pakning til kun kr 10,- er også nytt av året. Perfekt for hele familien!, avslutter Espevalen.

 

craigs_favorite_burger

Årets beste grillburger får du med Craig’s Favorite Burger.

ventepolser

Ventepølser til kun 10 kroner gjennom hele sommeren.

 

Tilbehør for enhver smak
Nytt av året er også mange spennende tilbehørsnyheter. Bønnesalat og hummus er sunne og lette alternativ til potetsalaten. Det er også utviklet helt nye burgerbrød og grillgrønnsakene får du i en praktisk grillform.
Craig har også satt sitt amerikanske preg på den nye potetsalaten som han har vært med å utvikle.

bonnesalat

Bønnesalat er det perfekte tilbehøret til alt fra fisk til kylling.

 

buns_samle

hot_dog_buns

amerikansk_potetsalat

 Det kommer flere spennende nyheter i løpet av sommeren, og flere av disse er ferdig varmebehandlet for et bedre resultat på grillen.

Del artikkel