Brød er en viktig del av hverdagen til de fleste nordmenn. Norske helsemyndigheter anbefaler å velge grovbrød når man skal nyte favorittpålegget på skiva.

Spesielt barn i utvikling har godt av et godt brød til frokosten eller matpakka. I de mange brødhyller har Bramat.no gjort det litt enklere for deg. De har testet næringsinnholdet i brød laget for barn, hvor Superheltbrød fra Mesterbakeren ble testens soleklare vinner.

Mye fiber og høy grovhetsprosent

Brødet fikk pluss for godt innhold av fiber og høy grovhetsprosent. Superheltbrød finner du i alle REMa 1000 sine butikker.

I testen ble det vurdert brødets innhold av mettet og umettet fett, sukker, kostfiber og salt. Brødets grovhetsskala spilte og inn.

Vil du teste noe nytt? Prøv grønnsaksbrød fra Mesterbakeren!

Bruk brødskalaen

Bruk gjerne brødenes egen grovhetsskala når du står i brødhylla og skal ta et valg. Et ekte grovbrød har en grovhetsprosent på 75-100%. Brødet skal gjerne ha høyt fiberinnhold. Fiber bidrar til å gi en god metthetsfølelse og jevnt blodsukker igjennom dagen.

Trenger du matpakkeinspirasjon? Disse matpakkene blir garantert spist opp! Eller prøv matpakketipsene fra Instagramprofilen fattig.student her.