Testvinner: Dette er grillens beste pølse | Nyheter | REMA 1000
Hopp til innhold

Testvinner: Dette er grillens beste pølse

Hvorfor ikke prøve en best-i-test neste gang du skal fyre opp grillen eller stekepanna? Da kan du trygt velge Craig’s Spice Dog pølse fra REMA 1000 – grillpølse av kylling.

Pølse er et raskt og godt middagsmåltid, og det er ikke rart den ofte er å finne på grillen i sommerhalvåret, som i bursdager og på middagsbordet. ABC Nyheter har nylig utført en stor test av grillpølser, der Craig’s Spice Dog fra REMA 1000 ble én av to vinnere.

– Deilig, sprøtt skinn. Fin konsistens, fremstår som grov, og krydder som er godt balansert. Denne likte vi veldig godt, skriver ABC Nyheter.

Velg pølse av kylling for en magrere middag

Pølsene ble vurdert ut ifra smak og konsistens, innhold, pris og mengde. Testen ble utført av nettavisens Ernæringsterapeut Trine, samt mann og hobbykokk Kjell Petter.

Craig’s Spice Dog trillet terningkast seks og stakk av som testens vinner, ved siden av Gourmetpølser fra Thulefjord. Grillpølsene fra REMA 1000, som er produsert av Norsk Kylling og faller innunder kategorien «spesialpølser», fikk ekstra pluss for lavt prisnivå. Kyllingpølsene kommer i pakninger på tre à 285g.

LES OGSÅ: Terningkast seks til Thick & Juicy Big Beef burger.

– Imponerende lav pris

I testen nevnes også pølsene fra Nordfjord «Pølsemakarens utvalde», som assosieres med en god «bålpølse» i testen. Grillpølsene, som selges i 10-pk til kr. 29, får skryt for «en imponerende lav pris». Begge pølsene selges unikt hos REMA 1000.

LES OGSÅ: BBQ Chorizo fra REMA 1000 er sommerens testvinner.

SLIK GRILLER DU PØLSER:

Grill pølsene på sterk varme til de har fått fine grillstriper. Flytt deretter pølsene til indirekte varme. Stek under lokk i 3–4 minutter for vanlige pølser og 6–8 minutter for tykkere pølser.

Pølseinspirasjon?

Lei av pølse i brød med ketchup? Det finnes et hav av tilbehør og variasjoner du kan kombinere den tradisjonelle pølsa med. Hva med chilipølse med middelhavssalsa? Syltet rødløk? Eller urtebåtpoteter på si? Under finner du flere fristende pølsetilbehør:

Del artikkel