Havregrøt er et fantastisk alternativ når du vil ha et raskt, sunt og enkelt måltid. Enda enklere blir det når du får den i porsjonspakker. Vi i REMA 1000 jobber daglig for at du lettere skal kunne velge sunnere alternativer, til bare lave priser. Derfor har vi laget havregrøten helt uten tilsatt salt og sukker.

– Ikke noe tilsatt sukker, og har bra med protein og fiber og er uten salt, skriver klikk.no

Helt uten tilsatt salt og sukker

God Start havregrøt naturell trillet terningkast seks, og inneholder kun havregryn og havrekli. For deg som liker en friskere variant av grøten kan du velge God Start havregrøt med røde bær. Denne består av kun havregryn og havrekli, og en dæsj frysetørkede bær (jordbær og bringebær). Bærvarianten fikk terningkast fem i klikk.no sin ernæringstest.

I testen ble det gitt plusspoeng for lite sukker, mye kostfiber, høy mengde protein og lite salt.

Havregrøt til bare lave priser

For en gledelig nyhet, tenker du nå? Da kan du glede deg nok et hakk over at havregrøtene i tillegg holder testens laveste prispunkt, perfekt for både kropp og pengepung. Havregryn inneholder proteiner, B-vitaminer og viktige mineraler, som magnesium, jern og sink. Det er med andre ord mange grunner til å handle inn God Start til kjøkkenskapet ditt.

Pimp opp havregrøten

Det finnes flere veier til Rom, eller havregrøt i dette tilfellet. Her er det bare å prøve seg frem, både bær, nøtter, frukt og frø er gode følgesvenner til dette supermåltidet. Peanøttsmør, kokosflak og kanel er og fine ingredienser for å løfte grøten.

En trend mange har slengt seg på er kjøleskapsgrøten – denne forbereder du dagen i forveien, og vipps har du en digg og sunn frokost sekundet etter du har tråkket deg ut av sengen.