– Det er langt mellom høydepunktene, men REMA 1000-konfekten går til topps i test av nytt godteri, starter Dagbladet sin artikkel med.

I denne smakstesten fra Dagbladet har tre Michelinkokker samlet seg for å smake seg igjennom nyhetene av påskegodt som finnes på markedet denne våren. Kokkene ble ikke kjempeimponerte, men det var én nyhet som skilte seg fra de andre og gikk seirende til topps.

– Best i test blant årets nyheter var franske sjokoladetrøfler fra REMA 1000s unike merkevare Oro, skriver Dagbladet.

REMA 1000s kvalitetsmerke innen snackskategorien, ORO, stakk av som testens mest smakfulle vinner med nyheten franske sjokoladetrøfler. I serien finner du og tre varianter av elegante lakriskuler med sjokolade.

– Disse er perfekte å servere i selskap. Et rimelig og godt alternativ til kaffen, dersom du må kjøpe med deg noe i full fart fra dagligvarehandelen, sier smakstester Bøe Klakegg til Dagbladet.

Laget med UTZ-sertifisert kakao

Kokkene vurderte smak, utseende, duft og konsistens, der smak veide tyngst. Testerne fikk se hvilke produkter de smakte på og fikk muligheten til å vurdere hvordan godteriet levde opp til forventningene fra emballasjen.

ORO franske sjokoladetrøfler er laget med UTZ-sertifisert kakao og består av 75% mørk sjokolade. Et smakfullt alternativ til lav pris når du skal ha selskap eller vil nyte noe godt til kaffen. Server dem gjerne på et fint fat når gjestene kommer.