Stort priskutt på Lev Vel barnemat og pleieprodukter

REMA 1000 kutter prisene nok en gang, og nå er det småbarnsfamiliene som kan spare ekstra. Nå får du 30 prosent priskutt på all barnemat og pleieprodukter fra Lev Vel.

I over 40 år har REMA 1000 kuttet prisene på mat og dagligvareprodukter til det norske folk. Denne gangen er det lommeboken til barnefamilien som får en gledelig overraskelse.

Nå får du nemlig hele 30 prosent priskutt på all barnemat og alle pleieprodukter fra REMA 1000s eget merke Lev Vel! Priskuttet varer til og med 4. april.

Priskuttet varer fra 8. mars til 4. april. Vær oppmerksom på at utvalget kan variere fra butikk til butikk. Priskuttet gjelder ikke bleier.

Lev Vel barnemat og pleieprodukter samlebilde

Spar penger på barnemat og pleieprodukter. Nå får du 30 prosent priskutt på Lev Vel hos REMA 1000.

Dette er Lev Vel

Lev Vel er vår egen serie med gode produkter til barn, til en lav pris. I serien finner du produkter som både barnet, lommeboka og miljøet får glede av. Alle produktene er laget med få, nøye utvalgte ingredienser, godkjent av Astma- og allergiforbundet og bærer de viktigste miljøsertifiseringene.

Les mer om Lev Vel her. 

Spar enda mer med Æ

Dersom du trenger bleier til den minste, kan du spare enda mer penger på å laste ned Æ. Da får du nemlig 25 prosent fast priskutt på bleier, uansett om du velger Libero, Pampers eller lev Vel sine bleier. Les mer om bleiekuttet her.

Hold deg oppdatert med kundeavisen fra REMA 1000, her finner du alltid tilbud og lave priser til både hverdags og helg. Søk opp din kundeavis her.

Alltid lave priser er grunn nummer én til å handle hos REMA 1000. Les mer om hvordan vi jobber for å kutte prisene i dagligvaremarkedet her.

Del artikkel