Store og små ble med Thor på sykkeltur i Ålesund

408 deltagere stilte på startstreken da Sykkel-touren besøkte jugendbyen lørdag 11.april.

Spektakulær SykkelTour-etappe i Ålesund

felt

Thor leder an feltet.Med fjelltopper kledd i hvitt som kulisser gikk turen fra REMA 1000 Blindheim til REMA 1000 Strandgata.
De aller minste fikk sykle i front med Thor på en egen barneetappe gjennom sentrum av Ålesund. Vel fremme var det musikk, underholdning, smakebiter på REMA 1000-produkter og selve premieutdelingen.

Barneetappe

TV2 fulgte Arne Bjørgengen under forberedelsene til turen. Den spreke 76-åringen er aktiv i Ålesund og Omegn Sykkelklubb og stilte til start sammen med barnebarnet Sigve på 10 år. Han forteller med stor iver om sykkelinteressen som har fulgt han hele livet.

Vidar og 76-åring

– Jeg har trent gutter som konkurrerte med Thor som ungdom. Det var derfor veldig gøy med et gjensyn i dag, sier Bjørgengen.

Noah, Sander og Ole

Fra venstre: Noah, Sander og Ole.


Noah, Sander og Ole har fått medalje rundt halsen og forteller at det har vært en fin tur.

–Det var et fint tempo og vi fikk snakket med Thor underveis, det var stas forteller Noah. Guttene sykler ikke aktivt, men koser seg med å sykle sammen på fritiden.

Dagens heldigste var Anders-Nikolai Vasseng (10) som stakk av med hovedpremien – en tur til Tour de France med Thor. Turen har 18-års aldersgrense, men smilet var ikke mindre av den grunn.

– Jeg skal gi turen til pappaen min, sier Anders-Nikolai.

Pappa Stig forteller at han skal ta med seg broren sin og at det helt klart blir en ekstra fin bursdagsgave på vinneren i år.
–  Jeg har lovet ham å kompensere med ny sykkel, sykkelklær og tur sammen med meg på et større sykkelritt i Europa neste år.

Vinner2

Thor Hushovd, Anders-Nikolai Vasseng og Pappa Stig Vasseng.

 

Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000, synes det var gledelig at så mange små ble med på turen.

– Å se barn med støttehjul på brosteinen i sentrum av Ålesund, med stolte foreldre som heiet fra sidelinjen, var helt fantastisk. Vi ønsker at Sykkel-touren skal være et arrangement for hele familien, og det var det virkelig her i Ålesund. Neste stopp er Tønsberg 23.mai og vi håper på minst like god stemning der, avslutter Riseth.

smoothie2

Smoothiesykling sammen med Thor.

 

Vi vil se bildene dine

Tagg bildene dine med #sykkeltour på Instagram og se de på rema.no. 1.juli trekker vi fem vinnere som får en sykkeltrøye signert av Thor Hushovd.  Premien leveres av Trimtex.

 Om Sykkel-touren

Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France i Frankrike. Møt opp og få en fin treningstur sammen med tidenes beste norske sykkelrytter – med TV2 i følgebilen! Alle kan være med – uansett alder og treningsgrunnlag. Med deg på her: http://www.rema.no/sykkeltour-2015/

Del artikkel