Eva Larsen – REMA 1000 Eik

Butikkmedarbeider Eva Larsen – REMA 1000 Eik

Eva Larsen startet i REMA 1000 i 2015 og har en bakgrunn fra fotobransjen. I tillegg har hun vært daglig leder for en skobutikk. Nå jobber hun på REMA 1000 Eik som butikkmedarbeider. Hun beskriver seg selv som en oppmerksom og blid person, som tar seg tid til kundene.

– Jeg trives så godt på REMA fordi jeg treffer så utrolig mange koselige folk. Både kolleger og kunder. Gir jeg av meg selv, så får jeg også tilbake, sier Eva Larsen.

Kjøpmann Alexander Floor er full av lovord når han blir spurt om sin nylig nominerte ansatt:
– Vi setter veldig pris på å ha Eva med på laget! Hun sprer glede og godt humør blant både kunder og ansatte. Kunder har fortalt at de kommer fra andre siden av byen bare for å handle hos Eva.

Dersom du vil stemme på Eva som årets kassemedarbeider, kan du gjøre det ved å sende KASSE3 på SMS til 2205.  Tjenesten koster 1kr.

 

Susann Øksnevad – REMA 1000 Stangeland

Butikkmedarbeider Susann Øksnevad – REMA 1000 Stangeland

Susann Øksnevad har jobbet på REMA 1000 Stangeland i snart seks år. Etter å ha stått utenfor arbeidsmarkedet noen år kom Susann inn på tiltak fra NAV, og har jobbet i butikken siden 2018.  Menneskene er vår viktigste ressurs. Vi tror på enkeltmennesket og ønsker å skape muligheter for alle. Over 80% av REMA 1000 sine kjøpmenn har avtaler med NAV.

– Ingvar Tengesdal, kjøpmann på REMA 1000 Stangeland, tok meg imot med et stort smil og åpne armer. Med Ingvar og andre gode kollegaer på min side har jeg fått en arbeidsplass der jeg føler meg trygg og kan være meg selv. Jeg får et godt forhold med de fleste kunder og kan alltids slå av en prat når de er i kassa, sier Susann Øksnevad.

I 2022 tok hun fagprøven i salg og fikk karakteren «meget godt bestått».
– Jeg stortrives her med denne flotte blomsterbuketten av en gjeng kollegaer. Jeg har en fantastisk sjef som ser hver enkelt og som hjelper alle med å finne sin vei i arbeidsplassen.

Kjøpmann Ingvar Tengesdal beskriver Susann som en humørspreder både for kunder og kolleger.
– Susann sitter i kassen med ett stort smil rundt munnen, og ser hver enkelt kunde. Hun er flink med den viktige “small talken” og får kunden til å føle seg sett og verdsatt når en har vært innom butikken for en handletur.

Dersom du vil stemme på Susann som årets kassemedarbeider, kan du gjøre det ved å sende KASSE7 på SMS til 2205. Tjenesten koster 1kr.

Les mer om konkurransen på Hjemmet.no