Start grillsesongen med disse nyhetene fra REMA 1000 | Nyheter | REMA 1000
Hopp til innhold

Start grillsesongen med disse nyhetene fra REMA 1000

Rett på grillen, friskt tilbehør, vegetar og amerikanske favoritter er blant nyhetene du kan teste i år. Du har garantert en ny grillfavoritt i posen når du forlater butikken!

Finværet har begynt å vise seg i store deler av landet, noe som betyr at det er på tide å børste støv av grillen og fylle lufta med deilig grill-os. Trenger du inspirasjon til hva du skal servere deg selv eller gjestene kan du ta en titt på våre grilloppskrifter her.

3 for 2 på spesialpølser

Pølser er og forblir nordmenns favoritt, spesielt etter at spesialpølser tok sitt inntog i Norge. I år finner du tre smakfulle nyheter i pølsedisken som du kan glede deg til; Spicy Cheese Chunky Style av svinenakke, Texas Hot Dog av storfe, og Kyllingpølse med ost og jalapeño.

Alle pølsene får du til fast, lav pris til kr. 39 per pakke. Klarer du ikke å bestemme deg for hva du vil ha kan du nyte godt av dealen 3 for 2 som gjelder alle spesialpølser hos REMA 1000. Se etter 3 for 2-bobla neste gang du er innom for å dypdykke i kjøledisken.

Spicy Cheese av svinenakke og Texas Hot Dog av storfe fra Nordfjord Kjøtt, begge til kr. 39. Kyllingpølse med ost og jalapeño fra Norsk Kylling til kr. 39. Produktene inngår i kampanjen 3 for 2 på spesialpølser.

Stangekylling kommer og med to pølsenyheter for deg som er opptatt av kvalitet og dyrevelferd. Velg blant Smakfull Spansk Krydderpølse av kylling og Smakfull Grov pølse av kylling og andBegge produktene får du til kr. 49 per pakke, og de inngår i 3 for 2-dealen på spesialpølser. Pølsene får du i alle våre butikker.

Nyheter fra Stangekylling: Smakfull Spansk Krydderpølse og Smakfull Grov pølse av kylling og and.

Les også: Bli en grillmester – slik mestrer du direkte og indirekte varme.

Det beste fra Amerika

Grisete, digg, kjapt og enkelt. Det du aller helst vil ha, men ikke bør spise for ofte, har du som regel USA å takke for. Til årets grillsesong finner du fire digge nyheter du bør unne deg i hvert fall én gang; Dirty fries toppet med ost og bacon, Spareribs med fries, Sharing Platter med løkringer, kyllingklubber, nuggets og dip og Natural Sliders. Flere som har vann i munn allerede?

Server sammen med grillede grønnsaker eller en frisk salat, så har du mange suksessfulle grillkvelder i vente.

Spareribs med fries 700g fra Gilde til kr. 89. Sharing platter med dip fra Gilde til kr. 79. Dirty Fries 350g fra Salatmesteren til kr. 35. Naturell Sliders 320g fra Gilde til kr. 49. Alle nyhetene får du til fast, lav pris, kun hos REMA 1000.

Enkelt tilbehør

Grillmaten både ser bedre ut og smaker bedre sammen med godt tilbehør. I år har vi gjort det litt enklere for deg å spare tid på kjøkkenet og lanserer tre ferdige salater fra Salatmesteren; Couscous-salat og Bønnesalat. Begge salatene får du til kun kr. 25 per pakke.

Higer du etter å lage tilbehøret fra bunnen av finner du inspirasjon her.

Couscoussalat og Bønnesalat 250g fra Salatmesteren til kr. 25 fås i alle REMA 1000 sine butikker.

Dressinger til laveste pris

En god dressing kan løfte grillmaten til nye høyder, og i år finner du hele seks nye varianter i 220g flasker hos REMA 1000. Velg mellom klassikerne Cæsardressing og Thousand Island dressing til kr. 25, eller prøv en av de nye smakene Cajun Mustard, Chipotle Chili Mayo, Ranchero Ketchup eller Sriracha Mayo til kr. 20 per stykk.

Enkle og gode dressinger til laveste pris får du hos REMA 1000. Velg mellom Chipotle Mayo, Cæsar, Thousand Island, Cajun Mustard, Ranchero Ketchup og Sriracha Mayo.

Rett på grillen

Å grille maten på stekebrett eller i aluminiumsform har flere fordeler. Du unngår at grillen blir for varm ved at fett og væske drypper ned på grillen, og samtidig beholder du den gode smaken fra grillsjyen.

Flere av grillnyhetene får du derfor i enkle aluminiumløsninger som du kan legge rett på grillen! Eller hva med å teste laksefilet med sitronpepper på grillplanke denne sommeren?

Grillplanker byr på nye, spennende smaker, og gjør det enklere å lykkes med grillmaten. Prøv laksefilet med sitronpepper hos REMA 1000 i sommer.

Asiatiske småretter på grillen

Drøm deg bort i sommer med eksotiske smaker på grillen! Nå finner du tre asiatiske nyheter hos REMA 1000, velg mellom Marinert Scampi-spyd, Vårruller og Fritert Scampi med søt chilisaus.

Produktene kommer i praktiske aluminiumsskåler, og ferdig porsjonerte sauser til vårrullene og fritert scampi. Alle produktene får du til fast, lav pris kr. 30.

Asiatiske småretter på grillen: Marinert scampi-spyd, vårruller og fritert scampi med søt chilisaus.

Enkle kyllingretter

Fra kvalitetsleverandøren Stange Kylling får du nå fem ferdigmarinerte grillnyheter i våre butikker. Velg mellom Kyllinglår av landkylling med BBQ-glaze, Kyllingvinger av landkylling med smoked spice, Kyllingbryst med pepper og fersk estragon, Lårfilet av landkylling med urter og hvitløk, Kyllingklubber krydret med basilikum, hvitløk, oregano og rosmarin og Kylling “indrefilet” med hvitløk- og parmesansmør.

Alle Stange sine produkter er håndskårne og fra kyllinger som lever lengre, vokser saktere og har god plass å boltre seg på.

Rett på grillen: Ferdigmarinerte produkter fra Stange Kylling gjør grillingen rask, enkel og digg!

Is til dessert

Ikke glem desserten! Nå kan du glede hele familien og eventuelle venner som plutselig skulle dukke uanmeldt opp uten å grave i sparebøssa. Hos REMA 1000 får du nå fem av nordmenns isfavoritter i familipakker fra Isbjørn-is til kun kr. 25 per pakke.

Plukk med deg Krone-is sjokolade eller jordbær, Sandwich, Båt-is eller sjokopinn med vaniljeis neste gang du handler, så har du alltid noe fristende liggende i fryseren når det trengs.

Alle pakningene med isfavoritter får du til fast lav pris kr. 25 hos din REMA 1000-butikk.

Disse, og en haug andre enkle og gode grillprodukter finner du i din nærmeste REMA 1000-butikk.

Gi emballasjen nytt liv – resirkulér

Husk å følge med på ditt lokale værvarsel og ta hensyn til eventuell brannfare dersom du velger å grille ute i naturen, for eksempel på yr.no. Ikke minst smaker grillmaten mye bedre når du rydder opp etter deg! Alle REMA 1000 sine produkter har anvisninger for hvordan man enkelt resirkulerer emballasjen.

God grilling!

Del artikkel