Start grillsesongen med disse nyhetene fra REMA 1000

Rett på grillen, friskt tilbehør og amerikanske favoritter er blant nyhetene du kan teste i år. Du har garantert en ny grillfavoritt i posen når du forlater butikken!

Finværet har begynt å vise seg i store deler av landet, noe som betyr at det er på tide å børste støv av grillen og fylle lufta med deilig grill-os. Trenger du inspirasjon til hva du skal servere deg selv eller gjestene kan du ta en titt på våre grilloppskrifter her.

3 for 2 på pølser

Pølser er og forblir nordmenns favoritt, spesielt etter at spesialpølser tok sitt inntog i Norge. I år finner du tre smakfulle nyheter i pølsedisken som du kan glede deg til; Spicy Cheese Chunky Style av svinenakke, Texas Hot Dog av storfe og Kyllingpølse med ost og jalapeño.

Alle produktene får du til fast, lav pris til kr. 39 per pakke. Klarer du ikke å bestemme deg for hva du vil ha kan du nyte godt av dealen 3 for 2 som gjelder alle spesialpølser hos REMA 1000. Se etter 3 for 2-bobla neste gang du er innom for å dypdykke i kjøledisken.

Spicy Cheese av svinenakke og Texas Hot Dog av storfe fra Nordfjord Kjøtt, begge til kr. 39. Kyllingpølse med ost og jalapeño fra Norsk Kylling til kr. 39. Produktene inngår i kampanjen 3 for 2 på spesialpølser.

Les også: Bli en grillmester – slik mestrer du direkte og indirekte varme.

Det beste fra Amerika

Grisete, digg, kjapt og enkelt. Det du aller helst vil ha, men ikke bør spise for ofte, har du som regel USA å takke for. Til årets grillsesong finner du fire digge nyheter du bør unne deg i hvert fall én gang; Dirty fries toppet med ost og bacon, Spareribs med fries, Sharing Platter med løkringer, kyllingklubber, nuggets og dip og Natural Sliders. Flere som har vann i munn allerede?

Server sammen med grillede grønnsaker eller en frisk salat, så har du mange suksessfulle grillkvelder i vente.

Spareribs med fries 700g fra Gilde til kr. 89. Sharing platter med dip fra Gilde til kr. 79. Dirty Fries 350g fra Salatmesteren til kr. 35. Naturell Sliders 320g fra Gilde til kr. 49. Alle nyhetene får du til fast, lav pris, kun hos REMA 1000.

Friskt tilbehør

Grillmaten både ser bedre ut og smaker bedre sammen med fargerikt tilbehør. I år har vi gjort det litt enklere for deg å spare tid på kjøkkenet og lanserer to ferdige salater fra Salatmesteren; Couscous-salat og Bønnesalat. En rimelig måte å løfte grillmaten på da de kun koster kr. 25 per pakke.

Higer du etter å lage tilbehøret fra bunnen av finner du inspirasjon her.

Couscoussalat og Bønnesalat 250g fra Salatmesteren til kr. 25 fås i alle REMA 1000 sine butikker.

Is til dessert

Ikke glem desserten! Nå kan du glede hele familien og eventuelle venner som plutselig skulle dukke uanmeldt opp uten å grave i sparebøssa. Hos REMA 1000 får du nå fem av nordmenns isfavoritter i familipakker fra Isbjørn-is til kun kr. 25 per pakke.

Plukk med deg Krone-is sjokolade eller jordbær, Sandwich, Båt-is eller sjokopinn med vaniljeis neste gang du handler, så har du alltid noe fristende liggende i frysa når det trengs.

Alle pakningene med isfavoritter får du til fast lav pris kr. 25 hos din REMA 1000-butikk.

Gi emballasjen nytt liv – resirkulér

Husk å følge med på ditt lokale værvarsel og ta hensyn til eventuell brannfare dersom du velger å grille ute i naturen, for eksempel på yr.no. Ikke minst smaker grillmaten mye bedre når du rydder opp etter deg! Alle REMA 1000 sine produkter har anvisninger for hvordan man enkelt resirkulerer emballasjen.

God grilling!

Del artikkel