Snart kan du betale med Vipps hos REMA 1000

Vipps er på vei ut i alle REMA 1000 sine butikker. Snart trenger du kun mobilen for å betale for varene dine. Se hvor du kan teste mobilbetaling her.

Vipps og REMA 1000 har inngått samarbeid og er nå i gang med utrullingen av en betalingsløsning over hele landet. Du kan allerede betale med Vipps i de første pilotbutikkene i Oslo. Innen utgangen av 2020 kan du bruke mobilbetalingen i alle REMA 1000 sine butikker.

Sammen skal vi gjøre handleopplevelsen til REMA-kundene enda enklere. Alt du trenger for å handle er mobilen. Skann QR-koden i betalingsterminalen, Vipps – så er det gjort. Helt lommebokfritt!

Sjekk at din bank støtter Vipps

For å betale med Vipps hos REMA 1000 må din bank være med i Vipps sin betalingsløsning. Alle kunder av DNB, Sparebanken Vest, Sparebanken Sør og de fleste Sparebanken1-bankene støtter betalingsløsningen fra Vipps. Flere banker er og på vei, som EIKA-bankene og en rekke mindre, lokale banker. Dersom du har et BankAxept-kort i disse bankene kan du vippse i vei når du ser en Vipps-logo på bankterminalen.

Handelsbanken, Danske Bank, Nordea og Sbanken er foreløpig ikke med i Vipps sin betalingsløsning. Har du et BankAxept-kort i en av disse bankene kan du dessverre ikke bruke mobilbetalingen i butikk.

Se hvilke banker som fungerer med Vipps i butikk her

Slik betaler du med Vipps hos REMA 1000

  1. Se etter Vipps-logo på bankterminalen og åpne Vipps-appen din
  2. Trykk 5 på bankterminalen
  3. Skann QR-koden i Vipps
  4. Pakk varene dine
  5. Trykk “betal” i Vipps for å godkjenne beløpet.

Pengene trekkes direkte fra konto på samme måte som når du betaler med ditt bankkort.

Slik får du priskutt med Æ når du bruker Vipps

Du må skanne din personlige strekkode i Æ i kassen før du betaler dersom du vil registrere handleturen og få priskutt. Strekkoden finner du under “Profil” i appen.

Vi jobber med en løsning slik at Æ-kunder kan få priskutt og handletur registrert automatisk når man handler. Det er bare å glede seg!

Del artikkel