Slik løser du matpakkedilemmaet

Klar for skolestart? Disse ferdige matpakkeproduktene gjør det raskt og enkelt å sende næringsrike måltider med barna.

Spennende innhold er hemmeligheten bak å få hjem en tom matboks, men det er ikke alltid man har tid til å være kreative om morgenen. For å gjøre det enklere for deg har vi i REMA 1000 laget flere ferdige matpakkevennlige produkter som er fulle av næring og klare til å legges rett i matboksen. Si hei til “Matpakka mi”!

Mettende drikkeyoghurt

I serien finner du drikkeyoghurt i to smaker; papaya og pasjonsfrukt, og jordbær. Produktene kommer i smart størrelse som passer perfekt i matpakka, og er enkel å åpne for små barnehender. Drikkeyoghurt er en naturlig kilde til protein, og faller i smak hos de fleste barn.

Grove brødprodukter

Som hovedgjest til lunsjen finner du nå to smarte brødprodukter i frysedisken, ferdig tilberedt og klare til å legges i matpakka. Grove müslibriks med 12% brunost og grove pizzasnurrer tiner raskt og er spiseklare innen matpakken skal fortæres. Produktene har et høyt innhold av fiber og lavere saltinnhold enn tilsvarende alternativer.

Morsom ost

Ost inneholder mye protein og er mettende for små mager. Bytter du ut svette osteskiver med morsomme ostesticks som kan rives, blir dette et spennende tilskudd til matpakka. Kjapt og enkelt for den skoleklare å få i seg en ekstra proteinbit i løpet av skoledagen!

 

For å gjøre matpakka ekstra fargerik og fristende kan man sende med oppkuttet frukt og grønnsaker, som gulrot, tomater og epler. Et tips er å kutte opp gulrot dagen i forveien og legge de i en skål med kaldt vann, da holder de seg godt til morgenen etter.

Se flere matpakke- og frokosttips her.

Del artikkel