Slik får du priskutt i Æ når du betaler kontaktløst

Registrer kontonummeret ditt i appen, da får du både priskutt og handleturer automatisk i Æ.

Du kan betale kontaktløst i alle REMA 1000 sine butikker, eller “Tæppe”, som noen kaller det. Det gjør du ved å legge bankkortet ditt inntil betalingsterminalen når du skal betale. Bare dobbeltsjekk at bankkortet ditt har “tæppe”-symbol! Les mer om det her.

Er du Æ-kunde er det like enkelt som før å få både priskutt og handleturen registrert automatisk. Alt du må gjøre er å legge til kontonummeret ditt i Æ – så er du klar for kontaktløs betaling.

Kontonummer er nødvendig for at Æ skal kjenne igjen brukeren din og gi deg priskutt. Det finnes selvsagt en løsning for deg som eventuelt ikke skulle ønske å legge til kontonummer også. Da må du huske å skanne din personlige strekkode i kassen før du betaler. Denne finner du under fanen “Profil” i appen.

Slik tæpper du med Æ:

Betale med mobil eller smartklokke?

Helt i orden! Nå kan du nemlig velge Vipps som betalingsløsning i alle REMA 1000 sine butikker. Husk å koble sammen Æ og Vipps i appen for automatisk registrering av handleturer, eller skann strekkoden din før betaling. Les mer om hvordan du bruker Vipps her.

Men dessverre har vi ikke en løsning for automatisk registrering av handleturer her ennå. Husk derfor å skanne den personlige strekkoden din i kassen FØR du betaler.

Disse betalingsløsningene kan du betale kontaktløst med:

  • Bankkort med kontaktløs-symbol
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Garmin Pay
  • Fitbit Pay
Del artikkel