Hvert år gjennomfører et knippe engasjerte mennesker Talentprogrammet, som er REMA 1000 sin egen skole for å utdanne nye Kjøpmenn. Årets program hadde over 100 søkere, hvor 39 flinke mennesker kunne starte på sin butikkdrøm i august.

– Talentprogrammet er det viktigste vi jobber med i REMA 1000. Det er her vi utvikler gode ledere som skal forvalte en av Norges sterkeste merkevarer i fremtiden. Da er vi helt avhengig av å finne de beste folkene som både vil og kan gi kundene den beste handleopplevelsen, sier Eivind Hilling, Kjøpmannstrener i REMA 1000.

Talentprogrammet gir en innføring i praktisk butikkdrift, ledelse, salg, økonomi og selvstendig næringsvirksomhet. I løpet av skoleåret får studentene opparbeide seg erfaring innen alle områder som vil utgjøre deres fremtidige Kjøpmannshverdag. Innføring i REMA 1000 sin kultur og filosofi er og et viktig punkt på agendaen.

Talenter som starter på REMA 1000s egen Kjøpmannsskole

En spent gjeng som nå starter utdanningen i REMA 1000s kjøpmannsskole

Rigges til digital undervisning

Skoleåret 2020 ble litt annerledes på mange områder. Dette er første gang oppstartsundervisningen har foregått digitalt. REMA 1000s eget senter for kultur og trening, Ladevollen, rigges med topp moderne lyd og video-utstyr for å være best mulig rustet dersom Talentene skulle trenge god undervisning på avstand.

– I likhet med resten av samfunnet tar vi smittevern på alvor. Vi har måttet utfordre kreativiteten for hvordan vi kan gi studentene en best mulig hverdag hvor de får bli kjent med oss og fremtidige kollegaer, samtidig som de gjør det på trygg avstand. Nytt i år er at vi underviser i mindre grupper, sier Hilling.

Dette er Talentprogrammet

Talentprogrammet er REMA 1000 sin egen Kjøpmannsskole og varer i ett skoleår. I løpet av åtte samlinger får du teoretisk og praktisk erfaring innen fagene ledelse, salg, økonomi, digitale verktøy og konseptet REMA 1000. Landets beste Kjøpmenn og fremste fagsjefer er en del av kursholderne.

Etter fullført kurs kan du fortsette veien mot din egen butikk eller søke deg videre internt i organisasjonen. Du må være ansatt i REMA 1000 for å søkte Talentprogrammet.

Vurderer du å bli Kjøpmann? Les mer om Talentprogrammet og karriere her.