Skolestart for årets Talenter

Glade talenter er klare for å lære mer om butikkdrift!

Hvert år tas 30-40 hyggelige og dyktige REMA 1000-medarbeidere opp til REMA-skolens TALENT-program. Dette er en gruppe ambisiøse, motiverte og engasjerte mennesker med ett felles mål: et sterkt ønske om å lede og drive sin egen REMA 1000-butikk.

Mandag 18. august møtte årets REMA – talenter opp for å starte på skoleåret!

Det er 45 talenter totalt i år, i alderen 19 til 42 – og det er 13 kvinner og 32 menn.
Alle talentene jobber i dag i en REMA 1000 butikk. Det er talenter fra butikker fra Stavanger  i sør til Finnmark i nord, og alle er stolte over at de er valgt ut til å være med på REMA -Talent-programmet 2014!

– Det er utrolig spennende å være her, sier Johanna Arvidsson, nestkommanderende på REMA 1000 Ellingsrud i Oslo. – Det er min store drøm å kunne bli selvstendig kjøpmann i REMA 1000, forteller hun. Johanna har jobbet i REMA 1000 i 5 år og kunne ikke tenkt seg en annen karriere.

TALENT-programmet gir en bred innføring i praktisk butikkdrift og selvstendig næringsvirksomhet; herunder blant annet kunnskap om økonomistyring, praktisk butikkdrift, salg og markedsføring, personal- og bedriftsledelse. I tillegg er det en viktig arena for formidling av REMA 1000 sin kultur og filosofi.

Kursholderne for TALENT-programmet er fagdirektørene i REMA 1000, et utvalg av REMA 1000’s aller dyktigste Kjøpmenn, samt REMA-skolens kursholdere.

RemaSkolen_farger_outlined

Del artikkel