Kundene i REMA 1000 skal være trygge på at de får den laveste sluttsummen på kassalappen hos oss. Derfor er det alltid gledelig når pristester viser samme resultat. Under finner du oversikt over produktene Nettavisen sjekket. Men, det som disse testene derimot ikke viser, er alle de gode priskuttene og kampanjene du også finner i våre butikker.

Med Æ gir vi deg personlige og relevante priskutt på mellom 10-30% hver uke, og CRÆZY gode kutt når vi har CRÆZY DÆYS. I tillegg kan du få 50% rabatt på bleier, bind og tamponger gjennom hele året med Æ. Vi har også ofte gode kampanjer på egne merkevarer som du kun finner hos REMA 1000.

Se etter R-produkter av god kvalitet til lav pris, og produkter fra Prima Lavpris som har de aller laveste prisene. På toppen av dette gjennomfører vi jevnlig ekstraordinære priskutt og partikjøp, og inviterer til fest på hverdags- og sesongvarer med Priskutt, Pallesalg eller REMA Deal.

Hver dag gjør vi alt vi kan for å holde kostnadene nede, noe som gjør at du kan være trygg på at REMA 1000 er butikken som gir deg de laveste prisene. Lave kostnader kombinert med store innkjøp gir lavere priser.

 

Her er resultatet fra Nettavisens pristest:

REMA 1000: 3276,58 kroner 🏆
Extra: 3282,30 kroner, (+5,72 kr)
Kiwi: 3292,68 kroner, (+16,10 kr)

Se alle varene som ble testet her.