Analyseselskapet YouGov har laget en liste over selskapene som har fått mest positiv oppmerksomhet i Norge i 2014. REMA 1000 topper den prestisjefulle kåringen og tok spranget forbi fjorårets vinner Finn.no. Samsung tar tredjeplassen.

Danskene skryter av REMA 1000 – Nordmenn skryter enda mer. I den danske kåringen kom REMA 1000 på en god fjerdeplass.

– Dette er svært gledelig. Tidligere denne uken jublet vi over en fjerdeplass i Danmark, og det er fantastisk at vi nå topper samme kåring i Norge. Kunden er vår øverste sjef og det er tydelig at fokus på lave priser på varer av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte fungerer godt, sier administrerende direktør Ole Robert Reitan.

Om YouGov BrandIndex Rankings 2014

YouGov BrandIndex Rankings 2014 sammenlikner BrandIndex’ Buzz-score for 250 merkevarer i Norge, for å finne hvilke merkevarer som har fått mest positiv oppmerksomhet. Ifølge selskapet intervjuer de hver dag 100 nasjonalt representative personer for å få vite hva de mener om ulike merkevarer.

På bakgrunn av spørsmål til forbrukere om de har hørt noe positivt eller negativt om en bestemt varemerke, utarbeider de en såkalt «buzzscore» som danner grunnlaget for kåringen.

Les mer her: https://yougov.no/news/2015/01/16/nordmenn-elsker-rema-1000/