REMA 1000 hedret fredag Talentene som har gjennomført Talent-programmet, under kjedens årlige Kjøpmannssamling. Her ble Ingrid gjort ekstra stas på som resultat av at hun har lagt bak seg et av de beste skoleårene i REMA.

– Ingrid imponerer stort. Resultatene taler for seg. Unikt er at hun samtidig som å lese til eksamen har drevet egen REMA 1000-butikk. At Ingrid har fått A i alle fag er historisk! Vi er fantastisk stolte, sier Kjøpmannstrener Remy Johansen.

– Ingrid har alle kvaliteter for å drive en suksessfull REMA 1000-butikk. Hun er dyktig med folk, strukturert, positiv og offensiv. Det blir spennende å følge henne fremover, sier Kjøpmannstrener Eivind Hilling.

Talentprogrammet er REMA 1000 sin Kjøpmannskole. Skolen dekker fagområdene salg, ledelse, praktisk butikkdrift og økonomi. Kjøpmannstalent går 10 samlinger over et år. Ved endt program kvalifiserer Talentene til å drive egen butikk.

Utdelingen tok sted på Gardermoen fredag. Tilstede var Talenter, Kjøpmannstrenere, Regionsdirektører, HR-direktør Tore Høylie og Administrerende direktør i REMA Franchise, Jan Frode Johansen.