REMA 1000 sponser Norges største barseltreff

Bleier i fokus på treffet - til glede for alle mammaer og pappaer!

Barseltreff

REMA 1000 sponser Norges største barseltreff!

Torsdag 27. november gikk Norges største barseltreff av stabelen for andre gang på Ringen Kino i Oslo. Det var et stort oppmøte – hele 124 babyer var til stede.
REMA 1000 var med på arrangementet nå også, men denne gangen også som sponsor av treffet.
REMA 1000 ønsker å være til stede der småbarnsforeldre er, og dette var grunnen til at vi valgte å sponse Norges største barseltreff – for å få anledning til å treffe mammaer og pappaer på deres arena! Vi ønsker også at slike arrangementer skal fortsette å være et hyggelig tilbud til nybakte foreldre.

REMA 1000 ønsket på barseltreffet å snakke med og informere foreldre om alle fordelene ved å bruke bleiene vi har utviklet. Bleiene er av høyeste kvalitet – de er både allergimerket og Svanemerket. Dette sikrer at bleiene ikke har stoffer som kan irritere huden, og at de er produsert på en miljøvennlig måte. Og alt dette til en pris som får lommeboka til å juble!

Kollasje_REMA_1000_barseltreff

Maria Iversen, Produksjef for REMA 1000 Bleier, snakket med alle mammaene og pappaene på treffet. Innlegget om bleiene ble tatt godt i mot av alle i salen!

Alle foreldre skal være helt trygge på at ved å velge REMA 1000 Bleier så velger du det beste! Teknologien i bleiene er på topp – som sikrer at barnet holder seg tørr og komfortabel til enhver tid. Vi har tenkt på alt som er viktig for både babyen din og lommeboken din.

REMA 1000_bleieteknologi

Bilde1

Nytt nå er at kan du handle bleier hos REMA 1000 i hele bleiesyklusen – fra nyfødt til toddler!

 

Del artikkel