REMA 1000 Skistua er årets servicebedrift

Til stor jubel vant Kjøpmann Øystein Haugen og hans ansatte årets Servicepris i Narvikregionen. Nøkkelen til suksess? Å selge varer av høy kvalitet til laveste pris, solgt av hyggelige og dyktige folk.

REMA 1000-butikken på Narvik i Nordland har utmerket seg med en fantastisk vekst og ekstremt fornøyde kunder. Dette ga utslag. Da Narviksregionens innbyggere skulle stemme frem den beste Servicebedriften kunne kjøpmann Øystein juble med begge hender i været.

REMA 1000 Skistua mottar årets servicepris i Narviksregionen

REMA 1000 Skistua mottar årets servicepris i Narviksregionen

– Vi har det gøy på jobb, og dette smitter over på alle som handler hos oss. Når vi smiler og er glade blir også kundene glade og på denne måten klarer vi å yte fantastisk service hver eneste dag, sier kjøpmann Øystein.

Øystein har vært kjøpmann i REMA 1000 siden 2001. Det å vinne serviceprisen er ingen liten bragd for Narvik-mannen, det er hans øverste sjef, Kunden, som har stemt han frem som vinner.

– Vi er et gjeng med mennesker som er superstolt over utmerkelsen og den betyr mye for hver og en av oss. Tusen tusen takk til alle som handler hos oss og alle som stemte på oss, uten dere hadde ikke butikken eksistert, sier Kjøpmannen som i dag har bydd på kake i butikken.

Del artikkel