Se etter R-merket neste gang du handler hos REMA 1000

Med det nye R-designet gjør vi det enkelt for deg å finne alt fra vaskemiddel eller tomater på boks, til favoritter på grillen. Fra middag under hundrelappen til et stort frokostbord for både hverdag og helg. Uansett hva du trenger, kan du regne med å finne et bredt utvalg av smakfulle R-produkter du kan stole på, til overraskende lave priser.

Les også: REMA 1000 sine egne merkevarer

Det enkle er ofte det beste og med våre R-produkter sørger vi for at god kvalitet til lav pris blir tilgjengelig for alle. Med R-serien sørger vi for at du alltid finner et godt utvalg i våre butikker, både for ukedager og hverdager.

Nedenfor kan du se en smakebit fra våre R-produkter:

Vaskemidler

REMA 1000s egen serie for klesvask er blant produktene du finner i ny drakt – med nytt design, forbedret kvalitet, flere sertifiseringer og miljøvennlig emballasje. De aller fleste av produktene er Svanemerket og Veganmerket. I tillegg har vi utviklet enda flere allergivennlige produkter under navnet «Parfymefri». Du finner også en rekke andre praktiske og effektive rengjøringsmidler til hus og hjem i samme serie – med samme nye design.

Trendy og smakfulle Meal Kits

Meal Kits blir stadig mer populært, både i og utenfor Norge. Konseptet er en genial krysning av ferdigmiddag og en gjør det selv-løsning. Perfekt for deg som vil lage et deilig måltid uten risiko for å floppe på kjøkkenet! I pakken finner du det meste du trenger for et vellykket måltid til to personer. Velg mellom blant annet Meal Kit med fajitas, black pepper wok eller kebab, og lag et enkelt og superdigg måltid hjemme.

Smaken av Asia

Vi har samlet mange av våre asiatiskinspirerte produkter i én flott serie som gjør det lettere for deg å navigere og finne produktene du er ute etter. Du finner blant annet basmati og vill ris, bambusskudd og chop suey woksaus i ny forpakning

Ekte italiensk pizza

Vår italienske pizza fra REMA 1000 er bakt i utkanten av Meduno, en liten landsby ved Venezia i Nord-Italia. Velg mellom pizza prosciutto, pepperoni eller mozarella.