REMA 1000 satser på interaktiv ølsalgsopplæring

Ølsalgsskole og ølsalgstest for medarbeidere i REMA 1000.

Det viktige spørsmålet!

Ølsalg_REMA-1000

– Har du legitimasjon?

REMA 1000 har laget Ølsalgskolen for intern opplæring for å sikre at vi ikke selger øl til mindreårige.
Til nå har mange av våre medarbeidere gjennomført denne opplæringsmodulen, og vårt mål er at ingen mindreårige skal kjøpe øl i våre butikker.  Vi satser hardt på intern opplæring som medarbeidere kan utføre på mobilen og nettbrettet med en gang arbeidsforholdet er inngått.

Ølsalgskolen og Ølsalgstesten
REMA 1000 har en egen opplæringsportal, kalt trening.no. Ølsalgskolen ble en del av trening.no i april 2014, og har siden da trent totalt 5280 medarbeidere. I løpet av august til desember i fjor ble 2838 medarbeidere trent og disse har avlagt eksamen som kalles Ølsalgtesten.
Denne måten å lære opp medarbeidere på er effektivt og sikrer en god gjennomføring blant alle nyansatte, da det er nettbasert og kan gjennomføres overalt.

ølsalgskolen_REMA 1000

Denne portalen gjør arbeidet for kjøpmannen mer målrettet da han eller hun får full oversikt over alle som har fullført opplæringen, og hvor mange poeng de har.
REMA 1000 jobber kontinuerlig med å forbedre alle opplæringsprogrammer, og målet er at alle medarbeidere skal være fullt oppdatert på gjeldende regler til enhver tid.

REMA skolen

Del artikkel