REMA 1000 skal og spille på lag med resten av håndball-Norge! Gjennom håndballskoler over hele landet skal vi bidra til rekrutteringen til håndball og tilrettelegge for at enda flere unge kan drive med idrett.

Vi vil også være tilstede på alle kampene til Håndballjentene. I tillegg til å være hovedsponsor for håndballgutta, vil vi støtte yngre landslag på herresiden. Sammen skal vi etablere gode vaner for håndballspillere gjennom fokus på å spise sunt i en aktiv hverdag.

Stolt hovedsponsor

-Vi i REMA 1000 gleder oss vanvittig til å spille på vinnerlag med Håndballgutta og Håndballjentene. Det betyr mye for oss å kunne bidra til at mange barn får drive med håndball. Samarbeidet skal bidra til å skape idrettsglede og bevissthet rundt et sunt kosthold i idretten, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

-Vi er svært stolte over å presentere REMA 1000 som ny hovedsponsor til Håndballgutta, sier Generalsekretær i Norges Håndballforbund Erik Langerud. Avtalen omfatter alle våre fem landslag på herresiden, og med dette sikrer vi ytterligere satsning i alle aldre de kommende fire sesongene.

For REMA 1000 er det gledelig å kunne bidra til at både topp og bredde i håndball-Norge når sine drømmer og mål. Sammen skal vi jobbe for en sunn idrettshverdag med et godt og rikt kosthold. Sunn mat er viktig for å lykkes og trives med idrett. Vi er veldig glade for å få samarbeide med Norges Håndballforbund om dette i de neste fire årene.