Mai er endelig her. I takt med at temperaturen stiger og humøret løftes, er det også på tide å friske opp menyen og fylle opp kjøleskapet med ny, spennende og smakfull mat og drikke. REMA 1000 lanserer nå en rekke nye produkter.  

Nyheter i R-serien 

I vår egen R-serie kommer det nå en rekke spennende nyheter i butikkhyllene. R er REMA 1000s eget kvalitetsstempel. Vi er stolte over å tilby et bredt utvalg varer. Alle R-produktene lever opp til våre strenge krav om kvalitet, pris og ansvarlighet. Enkle å velge, enkle å bruke. 

Blant nykommerne finner vi ferdigretter som Pulled Pork og Taco Pulled Pork som er klar på bare 30 minutter. Disse rettene er perfekt for travle hverdager når man ønsker noe smakfullt og enkelt.  

For de som ønsker en annen rask og god middagsløsning, finner du nå Norsk Wokblanding med kun norske grønnsaker. Tilsett kjøtt, kylling, eller annet etter eget ønske, eller bruk blandingen som deilig tilbehør til andre retter. Prøv også å nyte de friske og norske grønnsakene alene, for en enkel og sunn matopplevelse.  

Pizzaelskere kan glede seg over den nye Stuffed Crust pizzaen i R-serien. Den kommer med en saftig ostefylt kant og er toppet med ingredienser som fajita og krydret kylling. Dette er en pizza som virkelig skiller seg ut fra mengden. 

I frysedisken vil du nå også finne smakfulle Laksepoppers, som vil falle i smak både hos liten og stor.  

Nevnes må også R-seriens nye Ponzusaus som man nå finner i butikkhyllene. Den passer utmerket til sushi, sashimi og som dressing til asiatiske retter.  

For de som er ute etter noe forfriskende å drikke, bør R-seriens nykommer Sitron Limonade sjekkes ut. Den er både leskende og deilig, og passer godt til varme vår- og sommerdager.  

Vi lanserer nå også ovnsbakte Salte Kjeks som passer fint til snakking og ostebord. Disse kjeksene er et godt alternativ til chips og annen snacks.  

Nyheter fra Kolonihagen 

REMA 1000 utvider også sortimentet med en rekke nye produkter fra Kolonihagen. Med fokus på kvalitet, smak og miljøvennlige løsninger, bidrar Kolonihagen til å gjøre det enklere for REMA 1000-kunder å ta gode valg i hverdagen.  

I butikkhyllene vil du nå finne økologisk Quinoa og Couscous. Disse næringsrike og smakfulle alternativene til ris og pasta blir stadig mer populære. 

For kaffe-elskere er det gode nyheter at man nå finner en økologisk og ferdigblandet Caffè Latte på boks. Passer for deg som ønsker en kaffeopplevelse på farten.  

Hva er vel bedre enn forfriskende sorbet en varm maidag? Blant nyhetene i isdisken finner du nå eksotisk Mangosorbet og en fyldig Sjokoladesorbet som bokstavelig talt vil smelte på tungen. I tillegg finner du flere isnyheter fra Kolonihagen på pinne, med smak av sitron, jordbær og mango. Perfekt for store og små som ønsker en frisk avkjøling i sommervarmen.  

Den populære og økologiske brusen Kolonihagen Sparkling kommer nå i ny utgave, med sommerlig smak av bringebær og grapefrukt.  

I butikkhyllene vil du også finne Økologisk Bøkerøkt Filetbacon fra Kolonihagen. Nyt den sprø, gyllenbrune overflaten og herlige smaken av bøkerøkt filetbacon, samtidig som du kan føle deg trygg på at du har valgt et mer bærekraftig og miljøvennlig alternativ.  

En rekke andre nyheter 

Av andre nyheter du finner hos REMA 1000 fremover bør dumplings-variantene Gyoza Kylling og Gyoza Japchae nevnes. Disse blir garantert en stor hit rundt middagsbordet – både til hverdag og fest.  

REMA 1000 har nylig også lansert over 50 grillnyheter. Noen av de vi ønsker å trekke frem er Brioche Burgerbrød, Gourmet Pølsebrød og Gourmet Hamburgerbrød fra Mesterbakeren.

Les mer om flere av årets grillnyheter her. 

Til dager der det frister med fisk og sjømat på menyen finner du nå en rekke nykommere i butikkhyllene. Hva med å teste Flambert Laks fra Fiskeriet, Scampi i Thaimarinade fra Salatmester’n, Lakseloin fra Fiskeriet eller varmrøkt Peppermakrell i R-serien. I sommermånedene smaker mat fra havet ekstra godt. I frysedisken hos REMA 1000 vil du nå også finne Sjøkreps og Kamskjell fra Fiskeriet.  

Til dessert en varm vår- eller sommerdag kan man teste ut en ny variant fra Diplom-Is. Nå får man nemlig klassikeren Kræsj Pink på boks. Da kan du føle deg trygg på at det er nok is til hele familien, eller hele selskapet.  

Til dager man er på farta kan det fort friste med en kjapp snack, eller en kaffe. Da kan du teste ut Lefse med Sjokolade fra God Bakst. Kanskje kan det også smake med en Caramell Macchiato fra Arla Foods, eller en Iskaffe Moccha uten tilsatt sukker fra Tine.  

Nyheter for firbente venner 

Har du katt eller hund? I R-serien finner du nå et nytt og spennende produkt til katten din. Anti Hårball Snacks er en smakfull godbit med malt, spesielt utviklet for å redusere dannelse av hårballer hos katter. I tillegg vil du nå finne Hundesnacks Trening fra Vetivo. En proteinrik opptreningssnack som passer for alle hunderaser.  

Egen serie med kosttilskudd 

Sist, men ikke minst er REMA 1000 stolte av å presentere vår egen R-serie med kosttilskudd. Serien består av et bredt spekter av produkter som skal bidra til å dekke kundenes behov for næringsstoffer. Alt fra C, B og D-vitamin til jern, kalsium og melatonin. For å nevne noe. Vitaminer og mineraler med god kvalitet til lav pris der altså. 

I tillegg til de spennende produktene som allerede er presentert her, vil du oppdage en lang rekke andre fristende nyheter når du besøker din lokale REMA 1000-butikk i tiden fremover.  

Utvalget kan variere fra butikk til butikk.