REMA 1000 lanserer premium hundefôr

VETIVO™ er et hundefôr av premiumkvalitet utviklet i samarbeid med ernæringseksperter og hundeoppdrettere.

17. oktober lanseres premiumfôret Vetivo i alle REMA 1000 sine butikker.

Vetivo er et hundefôr av premium kvalitet. Fôret er utviklet i samarbeid med ernæringseksperter og hundeoppdrettere som har en kompromissløs holdning til dyr og dyrevelferd.
Et premium hundefôr kjennetegnes av at det er rene proteinkilder og høy kjøttandel – og den bør være lett fordøyelig.

Vetivo - Hundefor

Fôret har få ingredienser som alle er deklarert. Det brukes ikke unødvendig fyllmasse. Alle ingrediensene har en funksjon for den totale sammensetningen.

Veterinærkompetanse
Charlotte Leschbrandt jobber på veterinærklinikken Storm Dyreklinikk i Lindesnes. Hun har vært med i utviklingsprosessen av Vetivo. Charlotte har årelang erfaring med sledehunder i trening og løp.

– Som veterinær vet jeg hvor viktig et riktig kosthold er for en glad og aktiv hund. Jeg er derfor veldig glad for at REMA 1000 satser på menneskets beste venn ved å tilby et fôr av premium kvalitet i sine butikker, sier Charlotte.

Charlotte_111

Charlotte Leschbrandt

Verdensmester på laget
Elisabeth Edland driver teamet Flying Huskies, og har vunnet norges-, europa- og verdensmesterskap i hundekjøring. REMA 1000 er veldig glade for samarbeidet med Elisabeth, fordi hun er opptatt av at hundene hennes både skal yte maksimalt og ha et godt liv. Glade og fornøyde hunder som oppnår mestringsfølelse er det viktigste for Elisabeth. At hun velger å gi VETIVO™ Aktiv til sine hunder gjør oss sikre på at vi har et premiumfôr av høy kvalitet.

– Det viktigste når det gjelder fôr er at hunden får den kalorimengden den trenger, og det må være et godt innhold i de kaloriene – det er helt avgjørende, sier Elisabeth. – Uten mat og drikke, duger heltene ikke!

EE

Elisabeth Edland

Fôret finnes i 4 varianter: VETIVO™ Valp, VETIVO™ Liten,  VETIVO™ Voksen og VETIVO™ Aktiv.

Les mer om VETIVO™ 

Del artikkel