REMA 1000 lanserer Norges beste babypakke

Stor satsing på barnefamilien.

Hele verden forandrer seg når man får barn, også økonomien. Pengene skal rekke lenger og fordeles på flere. Mange nye ting skal i hus – og alt skal være skånsomt, naturlig, trygt og miljøvennlig.

Barnefamilien i fokus
Barnefamilien er viktig for REMA 1000. Derfor lanseres en babypakke med utvalgte produkter fra Lev Vel-serien som nybakte foreldre kan hente helt gratis i en REMA 1000-butikk.

I babypakken får mor og far syv produkter som ofte brukes i babytiden. Babypakken bestilles på rema.no og hentes i ønsket REMA 1000-butikk.

Lev Vel – uten palmeolje
Lev Vel er en serie produkter som er bra for både poden og kloden. Produktene inneholder verken parfyme, parabener, palmeolje eller allergifremkallende stoffer. Ansvarlighet og trygghet står helt sentralt, og REMA 1000 har gjort det de aller fleste sa var umulig – mulig, nemlig å fjerne palmeolje fra alle pleieproduktene.

Pleieproduktene er skånsomme og milde mot den myke babyhuden. I serien finnes sjampo, badesåpe, sinksalve, hudkrem og babyolje, i tillegg til stelleprodukter som våtservietter av 100% viskose, ammeinnlegg, bomullspinner og stellekluter.
Bleiene relanseres i nytt design og kommer i fem ulike størrelser. I tillegg lanseres buksebleier i to størrelser. Bleiene har superabsorberende kjerne av mykt materiale som gjør den lett, myk og behagelig. Bleiene inneholder ikke fargestoffer, parfyme eller lotion og er både Svanemerket, FSC-merket og anbefalt av Astma- og allergiforbundet Danmark.

Det aller beste for de aller minste
Lev Vel er en garanti for et godt kjøp, det er en forsikring om at du som forelder har gjort et etisk og ansvarlig valg – og produktene er merket med alle de viktige miljømerkene. Det vet vi. For vi har målt, veid, vurdert og valgt ut hvert eneste produkt med omhu.

Når man får barn vil man ingenting annet enn å ta de aller beste valgene for minsten i familien. Det har REMA 1000 tatt på alvor. Vi vil vise og bevise at man ikke trenger å handle dyrt for at familiens minste skal få det aller beste.

Les mer om babypakken og Lev Vel på rema.no.

Del artikkel