REMA 1000 kåret de beste av de beste!

Til jubel og begeistring ble de beste av de beste i serviceapparatet til REMA 1000 kåret tirsdag 6. januar: Årets region, Årets distribunal og Årets leverandør skal unnes og beundres.

Spenningen var stor da vinneren av Årets region skulle utnevnes; de tre finalistene var region Oslo, region Sør Vest og region Midtre Østland.

Årets region

Beste region

– For meg er kåringen Årets region det absolutte høydepunktet i dag. Kombinasjonen av regionens og kjøpmennenes økonomiske utvikling, lønnsomhet og kontroll er det som ligger til grunn for utvelgelsen. Region Sør Vest tar hjem tittelen Årets beste region i 2014, sier administrerende direktør i REMA 1000 Norge, Tom Kristiansen.

En tydelig rørt og stolt regionsdirektør mottok prisen sammen med sitt nærmeste team.

– Det er helt fantastisk å vinne denne kåringen. Fantastisk gjeng på regionen – fantastiske kjøpmenn. Det betyr mye for oss og våre kjøpmenn å få mulighet til å drive denne regionen med Norges beste kjøpmannskorps – og ikke minst supre leverandører og logistikkapparat. Jeg vil takke alle støttespillere i hele REMA 1000 og alle våre fantastiske kjøpmenn, sier regionsdirektør Per Tore Solstad.

Årets distribunal

Årets distribunal

Årets distribunal skal bidra til at REMA Distribusjon kommer nærmere sin visjon som er å bli «Norges mest verdiskapende logistikkpartner». Dette gjør de ved å levere varene, ta vare på medarbeiderne og på en ansvarlig måte bidra til økt konkurransekraft i verdikjeden.

Årets distribunal 2014 er Distribunal Bergen.

– Verdens beste ledergruppe har verdens beste medarbeidere i verdens beste selskap – og de ser dere her, smilte en strålende fornøyd direktør Trond Eikeland på REMA 1000 Distribunal Bergen da de mottok prisen.

Årets leverandør

Årets leverandør

Årets Leverandør skal bidra til vekst gjennom innovasjonsevne samt at den bidrar til fremgang gjennom lønnsomhet. Prisen Årets leverandør gikk til REMA Brands. Kjøpmenn og regioner har bidratt til å vurdere pris, kvalitet og totalbilde for leverandøren som gikk av med seieren.

– Selskapet har evne til å skape vekst for seg selv og REMA 1000 og kan vise til god lønnsomhet og god kvalitet på varene, sier tidligere administrerende direktør i REMA Industrier, Martin Klafstad.

Del artikkel