REMA 1000, som fra før av er NFFs sponsor for Handshake for Peace, har inngått en tilleggsavtale med NFF som en av hovedsponsorene for Norgesmesterskapet for seniorlag.

Avtalen starter allerede fra årets cupfinaler.

Sponsorsjef REMA 1000 Vidar Riseth og generalsekretær NFF Kjetil Siem.

Sponsorsjef REMA 1000 Vidar Riseth og generalsekretær NFF Kjetil Siem.

– Cupen er en nasjonal begivenhet og folkefest i Norge – som strekker seg fra de første rundene hvor topplagene gjester mindre klubber rundt i landet – til selve cupfinalehelgen i november hvor det rundes av foran fullsatt tribune på Ullevaal stadion.

REMA 1000 er stolte over å være en bidragsyter i norsk fotball, og ønsker å fronte cupen sammen med våre kjøpmenn landet rundt, sier sponsorsjef Vidar Riseth i REMA 1000.

Årets cupfinaler for seniorer spilles henholdsvis lørdag 21.november i Telenor Arena (Avaldsnes-LSK Kvinner) og søndag 22.november på Ullevaal Stadion (Rosenborg-Sarpsborg 08).

– REMA 1000 har vært sentrale i å bringe frem vårt konsept Handshake for Peace og vi ser frem til å samarbeide også rundt cupen. Cupen har en unik posisjon i Norge og er et av de mest attraktive produktene i norsk idrett. REMA 1000 finnes i alle kroker av landet, akkurat som cupen, så dette er en god «match», sier Tom Fodstad, leder for salg og forretningsutvikling i NFF.

REMA 1000 deler posisjonen som cupsponsor med Thon Hotels.