REMA 1000 Ila er Årets Hjertebedrift

Kjøpmann Bjørnar Rød har gitt muligheter til mennesker som har falt utenfor arbeidsmiljøet, og dette verdsettes høyt.

Ny sjanse
– Jeg syns det er viktig å gi personer som har falt utenfor en ny sjanse. Vi tar dem inn og lar dem få prøve seg. Gjennom samarbeid utvikler dem slik at de får nye muligheter, forteller Kjøpmann Bjørnar Rød på REMA 1000 Ila i Oslo.

Bjørnars arbeid ble verdsatt med prisen Årets Hjertebedrift.  Dette er en pris som tildeles bedrifter som har vist engasjement ovenfor arbeidssøkere fra Unikum.
Unikum er en organisasjon som jobber med å gi nye muligheter til mennesker som har falt utenfor arbeidslivet i Oslo Kommune.

– Bjørnar har valgt å se på ressurser og muligheter i personer. Han har engasjert seg og tatt inn to personer i arbeid og skal ta inn en til. Det setter vi stor pris på, sier Nina Soon Jevne, Jobbkonsulent i Unikum.

Kjøpmann Bjørnar Rød mottok prisen Årets Hjertebedrift fra Unikums jobbkonsulent Ida Soon Jevne. Tilstede var også REMA 1000 sin sponsorsjef Vidar Riseth.

Kjøpmann Bjørnar Rød mottok prisen Årets Hjertebedrift fra Unikums jobbkonsulent Ida Soon Jevne. Tilstede var også REMA 1000 sin sponsorsjef Vidar Riseth.

Rask utvikling
Nina er imponert over Kjøpmann Bjørnars innsats, og setter pris på hvordan ansatte i REMA 1000 på kort tid kan utvikle seg og få nye muligheter.

REMA 1000 er opptatt av å se personer for hva de kan bli og gi dem de riktige verktøyene til å utvikle seg. Derfor har REMA 1000 og REMA 1000-Kjøpmenn samarbeid med organisasjoner som gir nye muligheter til mennesker som av en eller annen grunn har falt utenfor.
REMA 1000 i Norge er  også hovedsamarbeidspartner med Pøbelprosjektet som har som mål å få mennesker ut i jobb eller skole.

Kjøpmann Bjørnars første ansatte fra Unikum har i dag et eget ansvarsområde i butikken.

Gode erfaringer
– Jeg har svært gode erfaringer med Unikum, og synes de er flinke til å følge opp samarbeidet. Unikum har bidratt med dyktige personer til min butikk, og disse har hatt en god utvikling. Det blir en fantastisk vinn-vinn situasjon for alle parter, sier Bjørnar Rød.

Del artikkel