REMA 1000 utdanner hvert år mellom 30-40 medarbeidere gjennom REMA-skolens Talentprogram. Utdannelsen gjør deltakerne i stand til å kunne bli kjøpmenn og selvstendige næringsdrivende. Hvert studieår kårer studentene, foreleserne og lærerne på REMA-skolen Årets Talent.

En ydmyk vinner med gode lederevner

Vinneren av Årets Talent 2023 ble André Flåte Olsen. André jobber i dag i REMA 1000 Dusavik, nord i Stavanger kommune.

– Det er utrolig stas å motta en slik pris! Veldig kjekt å få den i år med det sterke kullet som har deltatt på Talentprogrammet. Jeg vil gjerne få takke alle medtalenter for noen fantastiske uker på Ladevollen. Og takk til alle forelesere og mentorene jeg har hatt. Dette hadde ikke vært mulig uten dem, sier en ydmyk André Flåte Olsen, Årets Talent i REMA 1000.

Årets Talent sier også at det å motta denne prisen bekrefter at han trives. Denne prisen er en bekreftelse på at når du finner noe du syns er gøy og trives med det – da kan du bli god, legger Andre til. Nå er hans neste mål å bli kjøpmann.

Talentprisen ble overrakt av Ole Robert Reitan (Administrerende Direktør i REMA 1000) til prisvinner André Flåte Olsen på Lade Gaard i Trondheim 

Bygger fremtidenes kjøpmenn

REMA-skolen, har siden 1998 kåret Årets Talent blant flere hundre kjøpmannsspirer i REMA 1000. Skolen er et viktig element i kulturbyggingen og kunnskapsoverføringen fra de som gjør det godt i REMA 1000 i dag.

– Årets Talent, Andre Flåte Olsen, har imponert gjennom hele året og viser blant annet gode lederevner og god forståelse for konseptet REMA 1000 og hvordan vi sammen kan bli enda bedre. Andre inkluderer alle og har vært selve symbolet på verdigrunnlaget positiv og offensiv, sier Per Åge Dahl, som er rektor ved REMA-skolen.

Les mer om Mennesker i REMA 1000 her.