REMA 1000 har kåret Årets Talent 2022 | Nyheter | REMA 1000
Hopp til innhold

REMA 1000 har kåret Årets Talent 2022

Karoline Gryte fra Rogaland er mottaker av utmerkelsen Årets Talent for 2022.Hun er stemt frem av deltakere og forelesere ved REMA-skolens Talentprogram.

REMA 1000 utdanner hvert år mellom 30-40 medarbeidere gjennom REMA-skolens Talentprogram. Utdannelsen gjør deltakerne i stand til å kunne bli kjøpmenn og selvstendige næringsdrivende. Hvert studieår kårer studentene, foreleserne og lærerne på REMA-skolen Årets Talent.

Uvirkelig stort

Vinneren av Årets Talent 2022 ble Karoline Gryte. Karoline har sin bakgrunn fra REMA 1000 Tasta i Stavanger og skal 2. mai bli kjøpmann i samme region, nærmere bestemt på REMA 1000 Bjergsted.

– Å bli kåret til Årets Talent er nesten uvirkelig stort for meg. Det har vært mye læring og hardt arbeid, men det hadde aldri vært mulig å oppnå uten den store støtten og oppfølgingen fra REMA-skolen, de andre Talentene, kjøpmann, kollegaer, regionsdirektør og Regionskontoret hjemme i Sør-Vest. Jeg har lært utrolig mye om praktisk butikkdrift og ledelse, men kanskje det viktigste av alt så har jeg lært hvor viktig min rolle som leder er for å oppnå suksess sammen med laget i butikken, sier Karoline Gryte, Årets Talent i REMA 1000.

Hun sier Talentprogrammet til REMA 1000 betyr mer enn et skoleår.

– Talentprogrammet er så mye mer enn et kurs eller et år på skole. I tillegg til å gi meg solid faglig påfyll, har det har gitt meg stor personlig utvikling. Det har gitt meg et grunnleggende fundament for å gå inn i rollen som kjøpmann i min egen REMA 1000 butikk. I tillegg knytter man viktige bånd og nettverk med regionen og de andre med-talenter, legger Karoline til.

Bygger fremtidenes kjøpmenn

REMA-skolen, har siden 1998 kåret Årets Talent blant flere hundre kjøpmannsspirer i REMA., Skolen er et viktig element i kulturbyggingen og kunnskapsoverføringen fra de som gjør det godt i REMA 1000 i dag.

-Årets Talent, Karoline Gryte har imponert gjennom hele året, og vist stor forståelse for det å bli kjøpmann, noe hun også straks skal i gang med. Hun har vist sterk utvikling og vært lyttende og lærende gjennom hele Talentprogrammet. Karoline er god til å motivere og lede teamet, og vi har stor tro på at hun har egenskapene som skal til for en dag også å vinne «Årets butikk», sier Per Åge Dahl, som er rektor ved REMA-skolen.

Deltakere fra Talentprogrammet 2022 med REMA 1000 sine regionsdirektører, administrerende direktør Tom Kristiansen, og Colonialmajor Odd Reitan på Lade Gaard i Trondheim.

Del artikkel