REMA 1000 får designhjelp av Jenny Skavlan

REMA 1000 skal gi sine kunder et ressurssparende alternativ til de tradisjonelle plastposene, og inngår et spennende samarbeid med Jenny Skavlan og Miljøagentene. Sammen skal vi lage Norges kuleste miljønett.

2015_Jenny_miljo_web

Designer Jenny Skavlan, Miljøagentene og administrerende direktør Ole Robert møttes til work shop for å jobbe med utvikling av det nye handlenettet.

– Målet er å skape en kul gjenbrukspose for de som vil bidra til et bedre miljø og støtte en god sak, sier sjef for miljø og ansvarlige innkjøp i REMA 1000, Havva Kara.

Overskuddet fra miljøposen vil nemlig deles med REMA 1000 sin nye samarbeidspartner Miljøagentene.

Gammel miljøagent

Gjenbruksposens designer, Jenny Skavlan, er kjent for sitt arbeid med gjenbruk og mottok i 2014  “Grønn Pris” av miljøminister Trine Sundtoft for sitt arbeid med gjenbruk. Les hva hun skriver på sin egen blogg her.

– Da jeg var ung var jeg med i miljøagentenes forgjenger, Blekkulf-klubben, så jeg har faktisk alltid har vært en miljøagent, sier designer Jenny Skavlan.

– Gjenbruk, kreativitet, individualisme og miljøansvar henger sammen, og at det aldri går out of fashion. Bærenett er det mest miljøvennlige alternativet og det er flott om vi sammen kan få flere til å velge dette istedenfor plastposen når de drar i butikken, sier Skavlan.

2015_Jenny_OR_miljø

– Gjennom utviklingen og salget av denne gjenbruksposen vil vi bidra til at Miljøagentene vil kunne fortsette det flotte arbeidet de allerede gjør. I tillegg synes vi det er ekstra hyggelig å kunne tilby våre kunder en unik, funksjonell gjenbrukspose de faktisk kan være stolte av – både fordi de gjennom å kjøpe posen bidrar til miljøet, og fordi den ser bra ut, sier Kara.

REMA 1000 ønsker å dele miljøpose-overskuddet med Miljøagentene som også er med på utviklingen av gjenbruksposene.

REMA 1000 ønsker å dele miljøpose-overskuddet med Miljøagentene som også er med på utviklingen av gjenbruksposene.

Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. De vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. De arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe.

Barna er fremtiden, og barnas stemme er viktig. Med et samarbeid håper REMA 1000 å kunne forsterke barnas stemme, slik at de kan fortsette det gode arbeidet med å skape engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn, på barns premisser – og da er det viktig at vi voksne lytter til dem.

Del artikkel