2019 har vært REMA 1000 Byåsens år. De vant NM i frukt og grønt for noen måneder siden, og vinner Årets Butikk nå. Det viser at Børge vet hvordan man leverer gode kundeopplevelser, noe man merker med en gang man går inn i butikken, sier Trond Bentestuen, administrerende direktør i REMA 1000.

Hvert år hedres én butikk per region i REMA 1000 for sine sterke prestasjoner. Alle de regionale vinnerne er kandidater til å vinne årets butikk. I år stakk REMA 1000 Byåsen av med den gjeveste prisen, for sine sterke prestasjoner gjennom hele 2019.

For å vinne tittelen årets butikk må kjøpmann og medarbeidere levere eksepsjonelle kundeopplevelser og økonomiske resultater. I tillegg er årets butikk en god nabo i sitt lokalmiljø, og skal kunne vise til et særdeles godt arbeidsmiljø der både kjøpmann og ansatte spilles gode av hverandre.

Børge Stamnes er den mest profilerte kjøpmannen i sitt lokalområde, og står frem som en eksepsjonell leder og støtte for sine ansatte. Tidligere i år ble butikken også kronet til norgesmester i frukt og grønt. Dette er et sted for gode kundeopplevelser! Stamnes er kjent i REMA 1000 som en rollemodell for nye kjøpmenn, og stiller høye krav til seg selv.

Vi gratulerer fra hele REMA 1000!

I år gjennomføres alle kåringer digitalt, for å få hedret de beste prestasjonene samtidig som vi ivaretar smittevernet. På lørdag betydde det at vi for første gang kunne invitere alle våre 12.000 medarbeidere med på Riksmøte, ti ganger så mange som opprinnelig var planlagt.

Les også: 40 år med lave priser