REMA 1000 arrangerer sommerleir i samarbeid med Zuccarellostiftelsen

Vil gi flere barn muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet.

-REMA 1000 har arrangert gratis sommerleir for barn siden 2015. Når vi i fjor inngikk et samarbeid med Mats Zuccarello fant vi fort ut at vi har et felles engasjement for å få flere barn inn i idrett og fysisk aktivitet. Det var derfor naturlig å arrangere sommerleir sammen med Zuccarellostiftelsen i år, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000.

Campene som arrangeres i Kragerø og Stavanger skal være en arena der barn opplever glede og mestring gjennom ulike idretter og aktiviteter. Arrangementet er gratis og retter seg mot barn som av ulike grunner faller utenfor organisert idrett. Deltagerne er rekruttert i samarbeid med Røde Kors og UngNorge.

– I likhet med Zuccarellostiftelsen ønsker vi i REMA 1000 å være en pådriver for å introdusere barn og unge for en aktiv livsstil. Vi gleder oss til to uker fylt av glede, mestring og spennende aktiviteter på land og i vann, sier Riseth.

Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000 og Mats Zuccarello

Zuccarellostiftelsen har siden starten i 2016 bidratt til en rekke lokale prosjekter for å gi barn og unge gleden av idrett og fysisk aktivitet. Dette er noe Mats Zuccarello selv brenner for og grunnen til at han skapte stiftelsen. Zuccarello vil selv være tilstede på campene og delta i aktiviteter sammen med barna.

Aktiv Camps har ansvaret for gjennomføring av arrangementet, i samarbeid med REMA 1000 og Zuccarellostiftelsen. De har lang erfaring med gjennomføring av camper og har hatt ansvaret for campene til REMA 1000 de siste årene. 

 

 

 

Del artikkel