Da Kjøpmann Khavazhi Kungaev (32) skulle finne medarbeidere til REMA 1000 Øyrane kom det inn over 200 søknader. Det endte med at han ansatte 12 nye REMA-mennesker. For Khavazhi som gjennomførte rekrutteringsprosessen selv var det viktigere med motivasjon og engasjement enn tidligere arbeidserfaring.

– Jeg gleder meg til å ta imot og bli kjent med nye kunder i butikken. Det laget jeg har samlet har jeg virkelig tro på. Hos oss skal kundene få god service og varer av høy kvalitet, sier den ferske Kjøpmannen.

Butikken som ligger på Førde Storsenter er på 1.349 kvadrat. Dette inkluderer også søndagsbutikk som blir åpent hver søndag fra klokken 10-22. Åpningstider ellers er hverdager 7-23 og lørdag 8-21.

– Khavazhi er en hardtarbeidende mann som allerede har fått til mye. Vi gleder oss til å se hva han kan få til i sin egen butikk, sier Jan Arild Byttingsvik, Regionsdirektør REMA 1000 Nordre vestland.

Khavazhi er stolt over å kunne tilby sine kunder varer fra lokale kvalitetsleverandører. På åpningsdagen tilbød lokale leverandører smaksprøver til nye kunder, blant annet Nordforkjøtt fra Stryn, Ole Ringdal fra Hellesylt, Hillersøy Fisk fra Førde, Vossakjøtt fra Vossastrand, Lille skinkefabrikk og Kinn Bryggeri