Rekordsalg av Håndballbrødet - 1 million brød solgt | Nyheter | REMA 1000
Hopp til innhold

Rekordsalg av Håndballbrødet – 1 million brød solgt

Grovbrødet "Idrett for alle" har nå samlet inn 1 million kroner til håndballspillere og - lag med nedsatt funksjonsevne. Brødet ble lansert av REMA 1000 og Norges Håndballforbund.

For et halvt år siden lanserte vi brødet «Idrett for alle», et samarbeidsprosjekt mellom Norges Håndballforbund og REMA 1000. For hvert solgte brød gis én krone til utøvere med nedsatt funksjonsevne. Det betyr at hele 1 million kroner er samlet inn til prosjektet hittil.

Bjarte Myrhol, som er landslagskaptein på herrelaget i håndball, er frontfigur for brødet og prosjektet. Han kan gledelig dele nyheten om rekordsalget.

– Det er helt fantastisk at REMA 1000 står bak prosjektet på den måten som de gjør. Jeg er sikker på at disse midlene vil overføres direkte til en hel masse idrettsglede. Det digger jeg, kommer det spontant fra landslagskapteinen.

Takk for at du kjøper brødet

Idrett og fysisk aktivitet bidrar til mestringsfølelse og samhold, og er en viktig del av manges hverdag. Det å gi flere mennesker muligheter til å delta i idretten er derfor noe REMA 1000 brenner ekstra for.

– Først og fremst må vi rette en stor takk til kundene våre som har kjøpt brødet. Det gjør det mulig for oss å støtte viktige prosjekter som «Idrett for alle». Responsen fra kundene har vært fantastisk, og vi opplever at de fleste setter pris på at vi gjør det enkelt å hjelpe andre. Så enkelt som å kjøpe et brød, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000.

Idrett for alle

Samarbeidsprosjektet «Idrett for alle» har som mål å øke kjennskap til paraidretten og forenkle treningshverdagen til alle eksisterende og nye lag og utøvere over hele landet. Eva Skei, som er inkluderingsansvarlig i Norges Håndballforbund, er overveldet over at prosjektet nå får en million ekstra å rutte med.

– Dette er jo helt fantastiske nyheter! REMA 1000 er vår første sponsor for Tilrettelagt Håndball (TH). Dette gir oss økte ressurser til prosjektet slik at vi kan rekruttere flere barn og unge med nedsatt funksjonsevne og etablere flere barnelag. I tillegg vil det bety mye i arbeidet med å bedre aktiviteten for de eksisterende TH-lagene og deres serieaktivitet. Ja, dette var en skikkelig gladmelding, sier hun og takker alle som har kjøpt brødet.

Nøkkelhullsmerket grovbrød

«Idrett for alle»-brødet er et grovbrød uten hele korn og har tre kaker på grovhetsskalaen. Dette er et hverdagsbrød for hele familien som passer for alle typer pålegg. Brødet er Nøkkelhullsmerket og produseres av Mesterbakeren.

Del artikkel