Reitangruppen klatrer mest blant Norges mest attraktive arbeidsplasser

I Universum sin årlige kåring av Norges mest attraktive arbeidsplasser er det Reitangruppen som klatrer mest blant aktørene innen dagligvare og servicehandel.

Beste arbeidsplass_reitangruppen

Reitangruppen rykker hele seks plasser opp fra fjorårets liste, og deler i år 17.-plassen med Ikea.

– Det at vi klatrer mest, og er med på å løfte hele vår kategori, forteller meg at vi lykkes i det vi gjør. Vi tror på det å skape handling gjennom å gi folk tillit. Verdibasert ledelse i Reitangruppen innebærer at våre medarbeidere får både ansvar og muligheter. Denne tilliten skaper gode resultater og har mye å si for vår attraktivitet som arbeidsgiver, sier rektor for Reitangruppens Verdiskole, Berit Hvalryg.

Verdier og godt arbeidsmiljø er suksessfaktorer

Sentralt i Reitangruppen står virksomhetens filosofi og verdier, og disse brukes aktivt i rekrutteringsarbeid, kulturbygging og drift. Med opprettelsen av en egen Verdiskole for ledere i 2010 har Reitangruppen ytterligere styrket fokuset på verdibasert ledelse.
– Vi ønsker å være tydelige på hva vi står for og hvilke verdier vi har. Vi vil ha talentfulle medarbeidere og ledere med sterk vilje som deler vårt verdi-DNA. Vi er derfor veldig glade for at mange oppfatter oss som en spennende og attraktiv arbeidsplass, og identifiserer seg med våre verdier og måten vi driver på, sier Hvalryg.

Et av verdigrunnlagene er at «Vi vil ha det morsomt og lønnsomt». Det gjøres mye godt arbeid for å sikre trivsel, arbeidsglede og effektivitet i hvert forretningsområde.

– Både Uno-X, REMA 1000, Reitan Convenience og Reitan Eiendom jobber strukturert og målrettet med å skape et godt arbeidsmiljø. Fokus på helse og sunnhet på arbeidsplassen, og ikke minst et godt og inkluderende sosialt miljø, er veldig viktig for oss. Vi tror at dette, i tillegg til meningsfulle arbeidsoppgaver, er viktig for å tiltrekke og beholde de beste medarbeiderne, avslutter Hvalryg.

Aktører i dagligvare og servicehandel på Universums Topp 100-liste

 

Del artikkel