Reitangruppen klatrer i årets kåring av Great Place to Work

I går kveld torsdag 19. mars gikk den tolvte kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser av stabelen på Sentrum Scene i Oslo og nok en gang hevder Reitangruppen seg helt i toppen. Med en gjev 4. plass, kun slått av IT-selskapene Webstep, Finn.no og Steria klatrer vi i år opp fra fjorårets 5. plass.

I går kveld torsdag 19. mars gikk den tolvte kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser av stabelen på Sentrum Scene i Oslo og nok en gang hevder Reitangruppen seg helt i toppen. Med en gjev 4. plass, kun slått av IT-selskapene Webstep, Finn.no og Steria klatrer vi i år opp fra fjorårets 5. plass.

Hvert år måler Great Place to Work® over 6000 virksomheter og samler tilbakemeldinger fra over 12 millioner medarbeidere verden over. I Norge er tilbakemeldingene fra over 25.000 medarbeidere fordelt på 176 virksomheter blitt lagt til grunn for kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2015. I årets undersøkelse er det REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Shell/ 7-Eleven og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen.

– I Reitangruppen benytter vi resultatene aktivt for å bli bedre – det vil si å gjøre enda mer av det vi er gode på – og endre på de tingene vi kan bli bedre på. At vi klatrer fra femte til fjerde plass i kategorien “store virksomheter” viser at arbeidet vi gjør gir resultater – neste år satser vi på pallplass, sier HR-direktør i REMA 1000 Tore Høylie.

I følge Great Place To Work® Institute kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til dem de arbeider for, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.

– At Reitangruppen får så gode resultater og er eneste handelsselskap blant topp ti er utrolig morsomt – og ikke minst lønnsømt, smiler Høylie.

Petter Knutsen, HR-direktør i Reitan Convenience, nikker og tilføyer: – Vi jobber hele tiden for at alle ansatte skal føle at de er verdifulle og at de bidrar til vår suksess. Når 96% av våre medarbeidere gir toppscore på påstanden om at de er stolte av å fortelle andre at de jobber i Reitangruppen, er vi trygge på at vi gjør mye riktig.

Alle selskap i Reitangruppen etterlever de samme grunnleggende verdiene som bokstavelig talt er hogget i stein flere steder både i Norge og i de andre landene hvor de driver sin virksomhet. Det gir et felles verdisett som er grunnlaget for selskapets kultur og filosofi. Reitangruppen har som visjon å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap.

På bildet: Stolt representant fra Reitangruppen – Petter Knutsen, HR-direktør i Reitan Convenience.

Les mer på Great Place to Work® sine nettsider.

Del artikkel