–  Det er en fantastisk bekreftelse for oss at arbeidet med å bygge en verdibasert kultur blir anerkjent, målt opp mot andre store aktører. Vi trener og trener på vår filosofi, –  og det vi ser er at våre medarbeidere føler seg viktige og verdifulle. Vår felles lidenskap ligger i å sikre suksess for våre franchisetakere, kjøpmenn og partnere, sier en fornøyd Colonialmajor Odd Reitan.

Mange norske selskaper er anerkjent av Great Place to Work® Norges beste arbeidsplasser 2016-listen som offentliggjøres i dag. Reitangruppen ble rangert som nummer 1, foran 186 andre arbeidsplasser i kategorien store bedrifter.

Bruker resultatene aktivt

Alle selskap i Reitangruppen skal etterleve de samme grunnleggende verdiene, som bokstavelig talt er hugget i stein flere steder både i Norge og i de andre landene hvor de driver sin virksomhet. Dette felles verdisettet danner grunnlaget for selskapets kultur og filosofi, og er styrende prinsipper for selskapets 37.000 medarbeidere i syv land.

– I Reitangruppen benytter vi resultatene fra undersøkelsen aktivt for å bli bedre, det vil si å gjøre enda mer av det vi er gode på og endre på de tingene vi kan bli bedre på. At vi nå er kåret til den beste arbeidsplassen i Norge viser at arbeidet vi gjør gir resultater, sier HR-direktør i REMA 1000 Tore Høylie.

Ifølge Great Place To Work® kjennetegnes de beste arbeidsplassene av at medarbeiderne har tillit til arbeidsgiver, er stolte over jobben de gjør og føler fellesskap med kollegene sine.

Marit Sælid Johannessen, HR-direktør i Reitan Convenience, tilføyer:
– Nettopp tillit, stolthet og felleskap er svært viktig for oss, og jeg er veldig glad for at innsatsen vi gjør på disse områdene gir synlige resultater. Når 97 prosent av våre medarbeidere gir toppscore på påstanden om at de er stolte av å jobbe i Reitangruppen, er vi trygge på at vi gjør mye riktig.

Om Great Place to Work

I årets undersøkelse er det serviceapparatet til REMA 1000, Reitan Convenience med Narvesen, 7-Eleven og Shell/ 7-Eleven og Gladengen Drift som representerer Reitangruppen i kåringen.

Hvert år måler Great Place to Work® over 6000 virksomheter og samler tilbakemeldinger fra over 12 millioner medarbeidere verden over. I Norge er tilbakemeldingene fra over 29.000 medarbeidere fordelt på 186 virksomheter blitt lagt til grunn for kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2016.

Great Place to Work® har hovedkvarter i San Francisco.