Produktnyheter fra REMA 1000

Nye og spennende kvalitetsprodukter er nå å finne i din REMA 1000-butikk.

Næringsrike smoothies til de minste

Lev Vel smoothiene er økologiske og en fin introduksjon til ulike frukt, bær og grønnsakssmaker for de minste. Når barna venner seg til ulike smaker i tidlig alder – vil de få en bredere smakspreferanse tidlig. Gjennom Lev Vel sitt smoothie-sortiment kan barna bli kjent med smaker fra ulike bær, frukt og grønnsaker som kan være viktige bidragsytere i barnets normalkost over tid.

Smoothiene kommer i fem ulike smaker; Aprikos og solbær, jordbær og bjørnebær, søtpotet og jordbær, grønnkål og jordbær, kiwi og mango.

samle-smoothies

Skreien er endelig tilbake

Den ferskeste og billigste skreien finner du på REMA 1000. I år kan vi friste våre kunder med skreiburger, fiskeboller av skrei og rogn av skrei, i tillegg til den populære og allsidige skreifileten. Porsjonspakket skrei kan trekkes rett i posen – perfekt for de som ønsker en rask og sunn middag til en god pris.

samle-skrei

En god start på dagen

Flerkornsblandingen med røde bær er rik på fiber og uten tilsatt sukker. En næringsrik frokost som smaker godt.

Flerkornsblanding

Brød i mindre størrelse

Dagsferskt brød er viktig for nordmenn og spiller fortsatt en sentral rolle i vårt daglige kosthold. Men visste du at vi kaster 170 000 brød hver dag? For å legge til rette for mindre kasting av mat, tilbyr REMA 1000 to av våre mest populære brød i mindre størrelser. Brødene er gått ned i vekt – fra 750 gram til 500 gram, og er dermed en tredjedel mindre enn de tradisjonelle brødene. For deg som vil kaste mindre og spare mer.

småbrød

Middag til familien under hundrelappen – Plukk & Miks

Med nyheten Plukk & Miks kan du mikse råvarer slik at du kan få varierte middager med kjøtt, kylling, sjømat, grønnsaker og sauser. Sunnere middag på 1- 2 – 3!

Plukk og miks

Økologisk fettuccine

Fettuccine er en pastatype som utseendemessig ligner på tagliatelle. Produktet er produsert av en familiebedrift i Italia og er 100% økologisk.

fettuccine

Nyheter i kaffehyllen

De nye kaffekapslene fra Kjeldsberg er kompatible til Nespresso-maskiner og kommer i tre ulike varianter;  espresso fra Sumatra, lungo fra Etiopia og lungo fra Colombia. Alle er Fairtrade-sertifiserte og espressoen er økologisk. I tillegg til lanseres Kjeldsberg kaffebønner i 500 gram. Se etter de gule posene neste gang du skal kjøpe kaffe – favorittene fra Kjeldsberg er nå relansert i ny drakt.

Kjeldsberg_kaffe

Kjeldsberg_Kaffekapsler

UTZ-sertifisert kokesjokolade

REMA 1000 kokesjokolade relanseres med nytt design og UTZ-sertifisering. UTZ  Certified er en merkeordning og et program for bærekraftig jordbruk som ble lansert i 2002.

Del artikkel