Nå får du lavere priser på alkoholfri drikke hos REMA 1000 | Nyheter | REMA 1000
Hopp til innhold

Nå får du lavere priser på alkoholfri drikke hos REMA 1000

Avgiftskutt fra myndighetene skal selvsagt komme deg til gode. Derfor kutter REMA 1000 nå prisene på hundrevis av varer, tilsvarende avgiftsendringen på alkoholfri drikke.

Brus, energidrikker, leskedrikker og saft står på lista når myndighetene reduserer i sukkeravgiften. Det betyr for eksempel at en 4-pakning med stor brus vil koste 12,50 kroner mindre, og en 1,5 liter flaske med solbærsirup får et priskutt på kr. 3,20.

– Reduksjon av avgifter betyr at vi betaler mindre for varene, og kan gi deg enda lavere priser i butikk. Vi ønsker å gi hele avgiftskuttet til kundene, sier Line Aarnes, Kategori og Innkjøpsdirektør for REMA 1000.

Samtidig som myndighetene reduserer avgiften, varslet produsenter en prisøkning på enkelte varer i samme periode. De nye, lave REMA-prisene på alkoholfri drikke er inkludert dette.

Priskutt på sukkerfri brus

Allerede mandag kveld 28. juni, kunne du handle sukkerfri Pepsi Max og Coca-Cola til en redusert pris hos REMA 1000.

Da kuttet vi prisen på 4-pakningene med 1,5 liter, som nå koster 39,90,- for Coca-Cola og 49,90,- for Pepsi Max, pluss pant.

Enklere å velge sunt

Det skal være enkelt å velge sunt hos REMA 1000, og vi skal alltid ha lave priser på sukkerfrie alternativer for å bidra til en sunnere folkehelse. Samtidig jobber vi alltid med å gjøre det rimeligere å handle frukt og grønnsaker.

– Vi fokuserer på å tilrettelegge for en sunnere hverdag, og har kuttet priser på fersk frukt og grønt i Æ-appen vår lenge, sier Aarnes.

Som Æ-kunde får du alltid 10 prosent priskutt på fersk frukt, bær og grønnsaker. Vi håper det kan friste flere til å legge mer av de næringsrike produktene i handlekurven.

REMA 1000 har samarbeidet med helsemyndighetene om å gjøre dagligvarer sunnere i flere år, og har blant annet signert intensjonsavtalen om å bidra til en sunnere folkehelse.

Disse produktene har fått lavere pris:

Del artikkel