20% priskutt på all fersk frukt og grønnsaker med Æ

REMA 1000 kutter prisene igjen! Nå får du 20 prosent på all fersk frukt, bær og grønnsaker med Æ. Priskuttet får du rett i kassa og varer til 7. februar.

Med et nytt år kommer også ønske om å spise litt sunnere og bruke litt mindre penger. For å gi deg en sunn og god start på året kutter vi derfor prisene på all fersk frukt, bær og grønnsaker med Æ.

Nå får du 20 prosent priskutt med Æ. Det betyr at for hver hundrelapp du kjøper sunne varer for, sparer du hele 20 kroner! Priskuttet får du rett i kassa, slik at du kan bruke pengene på andre ting som er viktig for deg med en gang.

Les også: Spar enda mer med Personlig Priskutt.

Priskuttet får du allerede nå og varer frem til 7. februar.

Slik får du priskutt på frukt og grønnsaker

    • Vær Æ-kunde. Last ned Æ og registrer deg som kunde dersom du ikke allerede er det. Så enkelt sparer du penger på hver handletur.
    • Handle i din REMA 1000-butikk som vanlig
    • Registrer Æ ved betaling. Enten med et bankkort som er registrert i Æ eller ved å skanne din personlige strekkode før du betaler.
    • Så enkelt! Du har spart 20% på frukt, bær og grønnsaker – rett i kassa.

Er du ikke Æ-kunde enda? Last ned Æ her for Apple-telefon og her for Android.

Spar enda mer på våre lave priser med Æ

Som Æ-kunde sparer du penger på hver handletur du gjør hos REMA 1000. Du får alltid 10 prosent priskutt på fersk frukt og grønnsaker, samt 10 prosent priskutt på dine topp ti varer. I tillegg får du ukentlig skreddersydde kampanjer dersom du godkjenner Personlige Priskutt i appen.

Les også: Slik betaler du kontaktløst med Æ.

Æ kutter prisen rett i kassa, som betyr at prisen du ser på kassaskjermen blir lavere så snart du registrerer din Æ-bruker. Enkelt, ikke sant?

Husk at du alltid har bytterett når du handler i REMA 1000. Vi garanterer for kvaliteten – du får pengene tilbake eller ny vare dersom du ikke er fornøyd med et kjøp.

Del artikkel