Påskekylling
Nå finner du landkylling fra Stange i påskedrakt i alle REMA 1000-butikker.

Den beste kvaliteten på kyllingkjøtt er det Stange som har! Naturlig fôr, god tid og nok plass til å bruse med fjærene gir kylling av ypperste klasse.
Slik varmebehandler du Stangekylling:
Posjert
Kok uten å koke. Bruk helst kraft og masse smør! Husk at temperaturen i kjøttet fortsetter å stige etter at det kommer ut av kokevannet.
Grillet
Skjær brystet i 1 cm tykke skiver, træ skivene på et spyd og grill over ikke alt for tøff varme.
Stekt
Kutt kjøttet i grove terninger og wok dem raskt i varm panne.
Ovnsbakt
Stek kjøttet på 120 grader i ovn til steketermometeret viser 60 grader. Husk at kjøttet skal hvile 5-10 minutter før du skjærer det opp.
Inspirasjon til påskemiddagen