Organisasjonsendringer i REMA 1000

REMA 1000 samler nå ansvaret for kategori, innkjøp, distribusjon og industri under Morten Gabrielsen, administrerende direktør i REMA Distribusjon AS og REMA Industrier AS.

For en mer effektiv og koordinert virksomhet, ønsker vi å samle alle funksjonene knyttet til vare og pris; fra forhandlinger mot merkevareindustrien, produksjon hos egne og eksklusive leverandører, fremføring fra utland og innland – helt frem til rampen hos Kjøpmenn og prisen i kassen, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan

Morten Gabrielsen overtar dermed oppgavene i REMA KOIN AS etter Lars Kristian Lindberg som slutter i REMA 1000.

– Jeg vil takke for flotte år i REMA 1000. Det har vært et privilegium å jobbe i dette fantastiske selskapet gjennom ti år. Jeg vil takke samtlige kjøpmenn og kollegaer som jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med.  Jeg vil også takke Ole Robert for et godt samarbeid og tilliten han har vist meg. Når våre veier nå skilles – så er det ingen dramatikk i det. Jeg ser frem til nye utfordringer og ønsker REMA 1000 alt vel i fremtiden, sier Lindberg.

-Lars Kristian Lindberg har lang og bred erfaring fra ulike stillinger hos oss, og har bidratt på en positiv og offensiv måte i REMA 1000. Vi ønsker Lars Kristian lykke til videre – og takker for ti fine og produktive år sammen, sier Ole Robert Reitan.

REMA Distribusjon Norge AS

Beate Storsul tar over operativt ansvar for REMA Distribusjon, i tillegg til dagens ansvar for Engrospartner. Morten overtar vervet som styreleder for RD.

REMA Industrier Norge AS

Amund Fjørtoft tar over operativt ansvar for REMA Industrier. Morten overtar vervet som styreleder for RI.

Del artikkel