Talentprogrammet er REMA 1000 sin egen Kjøpmannsskole. Programmet går over ett skoleår med oppstart i august, og undervisningen foregår på vårt eget kultur- og treningssenter, LadeVollen på Oppdal.

Skoleåret består av åtte samlinger, hvor du får en grundig gjennomgang i temaer for god butikkdrift. I løpet av året går du i dybden om ledelse, økonomi, praktisk butikkdrift og salg og gjennomføring.

Kursholderne i Talentprogrammet er fagdirektører i REMA 1000, et utvalg av kjedens aller dyktigste Kjøpmenn, samt REMA-skolens egne kursholdere.

Undervisningen i Talentprogrammet foregår på idylliske LadeVollen i Oppdal.

Lær av de beste

I tillegg til å være en arena for læring, er REMA-skolens Talentprogram en sosial møteplass for våre fremtidige Kjøpmenn og et viktig sted for å formidle REMA 1000 sin kultur og filosofi.

Som Kjøpmann i REMA 1000 eier og driver du din egen lokale virksomhet med stor grad av frihet og handlingsrom innenfor et velfungerende franchisesystem. Å være Kjøpmann byr på varierte arbeidsoppgaver og enorme muligheter.

Er du glad i mennesker og har sans for detaljer, er dette utdanningen for deg!

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Gjennomført REMA-skolens kurs “Vår Kultur” og anbefalte treningsløp på Motimate og regionalt Pre-Talent program
  • Minimum 2 år som NK eller avdelingsleder, med definert bestillings-, svinn- og resultatansvar for et område i butikken
  • Høyere utdannelse som økonomi, salg, markedsføring og ledelse er en fordel, men ikke et krav

Talenter rekrutteres i all hovedsak internt i REMA 1000. Har du tilsvarende erfaring fra andre dagligvarekjeder og et sterkt ønske om å bli Kjøpmann i REMA 1000 vil eksterne søkere bli vurdert.

Her kan du søke og registrere din CV.

Søknadsfrist er 1. mars 2024.

Har du spørsmål om Talentprogrammet? Ta kontakt med våre flinke Kjøpmannstrenere her:

Eivind Hilling: eivind.hilling@rema.no

Remy Andre Johansen: remy.andre.johansen@rema.no

Se alle ledige stillinger.

Om REMA 1000

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.