Økologisk kjøtt i utvalgte REMA 1000-butikker

Den tradisjonsrike slakteribedriften Jens Eide i Lillesand leverer økologiske kjøttnyheter til utvalgte REMA 1000-butikker i Oslo.

2015_JensEide_ØkologiskKjøtt

Jens Eide er en lokal familieeid bedrift med rike håndverkstradisjoner og et godt renommé.

Fredag 14. august startet salget i Oslo.

– Etterspørselen etter økologisk mat er aller størst i Oslo, slik at det er naturlig å starte der. Troen på produktene er stor, så vi tenker de raskt også vil komme for salg i omegn, sier Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling Ole Førre Skogstø.

Produktene som lanseres er ulike typer pølser, kjøttkaker, karbonader, kjøttboller og kjøttdeig/karbonadedeig. Jens Eide har blant annet flere NM-Gull i kjøttprodukter, og har Spesialitetsmerket for sin økologiske Lammepølse.

Trond Morten Helgesen er kategorisjef for bearbeidet kjøtt, pølser og pålegg i REMA 1000, han har bakgrunn blant annet som pølsemaker og er full av begeistring for disse smaksrike, økologiske produktene.

– Økologisk kjøtt av høy kvalitet til lav pris må jo bli ønsket varmt velkommen i hovedstaden, smiler Trond Morten.

Økologisk

Fra venstre: Trond Morten Helgesen og medarbeider hos REMA 1000 Ensjø viser frem noe av utvalget av økologisk kjøtt.

Se, kjøp, smak, fortell!

I disse butikkene finner du Jens Eide sine godsaker:

  • REMA 1000 Arnebråtveien
  • REMA 1000 Ellingsrud
  • REMA 1000 Ensjø
  • REMA 1000 Fredensborgveien
  • REMA 1000 Ila
  • REMA 1000 Kjelsås
  • REMA 1000 Lambertseter
  • REMA 1000 Lørenveien
  • REMA 1000 Majorstua
  • REMA 1000 Ryen
  • REMA 1000 Sogn
  • REMA 1000 Sporveisgaten
  • REMA 1000 Stasjonsveien
  • REMA 1000 Storo
  • REMA 1000 Torggata
  • REMA 1000 Torshovdalen
  • REMA 1000 Ulsrud
  • REMA 1000 Vinderen
  • REMA 1000 Vulkan
  • REMA 1000 Vækerøveien
  • REMA 1000 Årvoll
Del artikkel