Økologisk kjøtt i utvalgte REMA 1000-butikker
Den tradisjonsrike slakteribedriften Jens Eide i Lillesand leverer økologiske kjøttnyheter til utvalgte REMA 1000-butikker i Oslo.

Jens Eide er en lokal familieeid bedrift med rike håndverkstradisjoner og et godt renommé.
Fredag 14. august startet salget i Oslo.
– Etterspørselen etter økologisk mat er aller størst i Oslo, slik at det er naturlig å starte der. Troen på produktene er stor, så vi tenker de raskt også vil komme for salg i omegn, sier Sjef for Produkt- og Forretningsutvikling Ole Førre Skogstø.
Produktene som lanseres er ulike typer pølser, kjøttkaker, karbonader, kjøttboller og kjøttdeig/karbonadedeig. Jens Eide har blant annet flere NM-Gull i kjøttprodukter, og har Spesialitetsmerket for sin økologiske Lammepølse.
Trond Morten Helgesen er kategorisjef for bearbeidet kjøtt, pølser og pålegg i REMA 1000, han har bakgrunn blant annet som pølsemaker og er full av begeistring for disse smaksrike, økologiske produktene.
– Økologisk kjøtt av høy kvalitet til lav pris må jo bli ønsket varmt velkommen i hovedstaden, smiler Trond Morten.

Fra venstre: Trond Morten Helgesen og medarbeider hos REMA 1000 Ensjø viser frem noe av utvalget av økologisk kjøtt.
Se, kjøp, smak, fortell!
I disse butikkene finner du Jens Eide sine godsaker:
- REMA 1000 Arnebråtveien
- REMA 1000 Ellingsrud
- REMA 1000 Ensjø
- REMA 1000 Fredensborgveien
- REMA 1000 Ila
- REMA 1000 Kjelsås
- REMA 1000 Lambertseter
- REMA 1000 Lørenveien
- REMA 1000 Majorstua
- REMA 1000 Ryen
- REMA 1000 Sogn
- REMA 1000 Sporveisgaten
- REMA 1000 Stasjonsveien
- REMA 1000 Storo
- REMA 1000 Torggata
- REMA 1000 Torshovdalen
- REMA 1000 Ulsrud
- REMA 1000 Vinderen
- REMA 1000 Vulkan
- REMA 1000 Vækerøveien
- REMA 1000 Årvoll