Talentprogrammet sikrer at vi har dyktige Kjøpmenn i fremtiden. Årets kull består av 40 motiverte og nøye utvalgte REMA-mennesker som skal ta fatt på det ett år lange programmet. Til felles har de et sterkt ønske om å lede en REMA 1000-butikk i fremtiden.

– Det er sjeldent vi finner så sterke Talenter som vi har gjort i år. Det sikrer et sterkt Kjøpmannskorps i fremtiden. Vi i REMA-skolen gleder oss til å ta de godt i mot, sier Kjøpmannstrener Eivind Hilling.

Et omfattende program i REMA-skolen

På Talentprogrammet samles studentene på åtte samlinger for å gå i dybden på fagområdene ledelse, salg, økonomi og praktisk butikkdrift. I løpet av programmet skal de ikke bare lytte. Her får Talentene trene på ulike situasjoner de vil møte som Kjøpmann. Kombinasjonen av det teoretiske og praktiske gjør at deltakerne stiller sterkt når de har fullført programmet.

LES OGSÅ: Jonny driver Norges beste REMA-butikk

En viktig del av Talentprogrammet er verdibasert ledelse og REMA-kultur. Som leder i REMA 1000 skal man kunne formidle konseptet og etterleve verdigrunnlagene. Talentprogrammet gir gode forutsetninger for å lykkes med dette.

Sitter du og med en drøm om å bli Kjøpmann? Les mer om Talentprogrammet her.