Denne høsten er det ekstra mange godsaker å glede seg til. En del nyheter har du allerede sett i butikkhyllene, mens noen er på vei mens du leser dette. Vil du ha en sniktitt på hva du kan smake på, kan du skrolle videre nedover.

Obs! Noen nyheter lanseres i alle butikker, mens andre dukker opp i utvalgte butikker. Dette avhenger av størrelse og plass de ulike butikkene har.

Litt mer grønt

Det er ingen hemmelighet at de fleste av oss har godt av å spise mer frukt, bær og grønnsaker. Det skal vi hjelpe deg med ved å gjøre det enklere å inkludere i middagen. Serien Ferdig Preppa får nå fire nye tilskudd, som er en serie med grønnsaksprodukter som er ferdig kuttet, vasket eller tilberedt og klare til bruk.

Blomkålris var den store hiten tidligere i år og har blitt brukt i utallige middager siden. Nå får du også Ferdig Preppa Brokkoliris og Grønnsaksris (gulrøtter, brokkolistilker og pastinakk) hos REMA 1000, som er vasket, kuttet og spiseklare grønnsaker i små biter. Disse er perfekte å bruke som erstatning for ris eller for å snike inn ekstra grønnsaker i supper, gryter, taco eller for eksempel pasta bolognese. Et godt tips er å bruke brokkoli- eller blomkålris i pizzadeigen for en grønnere vri på helgefavoritten.

Nyheter fra REMA 1000 - brokkoliris, grønnsaksris, pastinakkstappe og asiatisk miks.

Ferdig Preppa grønnsaker gjør det litt enklere å få i seg de anbefalte 5 om dagen.

Alle tre grønnsaksris-produktene bidrar til mindre matsvinn, da vi kan bruke brokkoli, blomkål og grønnsaker i alle fasonger og størrelser. Dette betyr at flere grønnsaker når i butikken slik at bonden får bedre avkastning på avlingen sin.

Asiatisk Kit er en grønnsaksblanding bestående av gulrot, vårløk, grønnkål, salat og tilhørende sesamdressing. Perfekt til salater og wok. Ferdig Preppa Selleri- og Pastinakkstappe laget med potet, melk og smør er og en nyhet du bør teste. Stappen trenger kun oppvarming og er perfekt å servere til høstens lam og vilt.

Nyheter i brødhylla

Er det noe vi nordmenn spiser mye av, så er det brød. Så til alle brødelskere der ute, her kommer en kjempenyhet: Sammen med Mesterbakeren lanserer vi en helt ny brødserie som skiller seg fra alle andre brød du får tak i på butikken. Disse er nemlig så nært hjemmelaget du kommer.

Smaken av hjemmebakt-serien bakes på tradisjonelt vis med lang eltetid og kaldheving i opptil 15 timer. Dette gir deg et saftig brød med ekstra sprø skorpe, akkurat som hjemmebakt. Brødene kommer i tre utgaver, bygg, havre og rug, som alle er helt uten tilsetningsstoffer og har tre til fire kaker på grovhetsskalaen. Brødene får du for kun 35 og 38 kroner.

Hjemmebakt brød fra Mesterbakeren

Den nye hjemmebakt-serien fra Mesterbakeren er helt fri for tilsetningsstoffer. Lang hevetid gjør dette brødet ekstra godt, akkurat som hjemmelaget.

I tillegg lanserer vi tjenesten kakerpanett.no sammen med Mesterbakeren. Bestill din favorittkake fra sofaen hjemme og hent den på din nærmeste REMA 1000-butikk dagen etter (for bestillinger gjort før kl. 11:00). Enkelt og greit!

Bærekraftige nyheter fra Kolonihagen

For deg som sverger til Kolonihagen sine produkter, og det med god grunn, kommer det nå over 20 nyheter du kan smake deg igjennom. De fleste blir å finne i alle REMA 1000-butikker, mens noen lanseres i utvalgte butikker.

Kolonihagen pasta og pastasaus

Nå kan du nyte italienske retter med god samvittighet. Kolonihagen lanserer flere økologiske, bærekraftige produkter som smaker ekstremt godt.

Til pastaelskeren får du tørr pasta Tagliatelle og pasta Casarecce og to gode, ferdige sauser: Pastasaus med tomat og basilikum og Pastasaus Arribbiata. Vi lanserer samtidig en egen økologisk Pizzasaus og Revet ost.

Les også: Våre beste pastaoppskrifter 

Til frokostbordet kan du glede deg til fryste rundstykker: Frøstykker og Havrestykker. Begge er Nøkkelhullsmerkede og er mellomgrove. I tillegg lanseres Steel Cut Havregryn, Kokosdrikk, Mandeldrikk, Greskinspirert Yoghurt og Smørbart Meierismør .

For kunder som bor i Oslo-området kan dere også teste den helt nye serien «Vilt & Fangst». Viltkjøtt er kjent for å være blant det mest bærekraftige kjøttet du kan spise, da dyrene beiter fritt rundt i vårt langstrakte land. Nå kan du nyte disse kvalitetsproduktene helt uten å jakte selv. I serien «Vilt & Fangst» fra Kolonihagen finner du rein, elg og hjort.

Vilt&Fangst fra Kolonihagen: Gjør det enkelt å nyte viltkjøtt som hjort, elg og rein.

Nyt skogens gull med den nye Vilt&Fangst-serien fra Kolonihagen. Hjort, elg og rein finner du nå i REMA 1000-butikker i Oslo.

Kolonihagen er kjent for sine økologiske produkter med fokus på god smak med god samvittighet. De jakter stadig nye produkter som er litt bedre enn hva du ellers finner i butikken, også når det gjelder dyrevelferd, etisk produksjon og kvaliteten på råvarene.

Enkel middag

Noen dager har man god tid til å bruke på kjøkkenet, mens andre dager punkterer bilen, barna blir syke, samtidig som sjefen har en krise. Da er det praktisk med enkle middagsløsninger.

Supper fra Middag under 100-lappen har gått som en farsott i de norske hjem de siste årene. Vi forsterker derfor laget med tre spennende nyheter her: Tom Kha Suppe, Thaigryte og Chili sin Carne med tre typer bønner og kikerter. Suppene fungerer som en base og kan «krydres» med ekstra grønnsaker, hvitløksbrød, nachochips, ris, kjøtt eller fisk. Hva enn du vil.

Middag under 100-lappen. Nye supper hos REMA 1000 - chili sin carne, tom kha og thaigryte.

Prøv nye supper fra Middag under 100-lappen, som chili sin carne, tom kha suppe og thaigryte.

Til helgekosen får du nå et ferdig Taco-kit med kylling fra Norsk Kylling. Pakken inneholder kyllingkjøtt, wraps, to sauser og rødløk. Fyll på med de grønnsakene du liker best, så er middagen klar. Fra Stangekylling får du Crispy Duck-kit som inneholder andelår, pannekaker og hoisinsaus. Tilsett kun vårløk og agurk. Også helgekosen kan være enkel en gang i blant, mener vi.

I frysedisken finner du to ferdige fiskemiddager fra Fiskeriet til under 50 kroner. Velg mellom Laksefilet i Krem

Fiskeriet REMA 1000

Nå blir det enklere å få i seg nok fisk. Hos REMA 1000 finner du flere fiskenyheter, som kremet fiskesuppe, ferdige middager i frysedisken, fingermat og panert fisk.

et Sitronsaus med grønnsaker og Torskefilet i Currysaus med grønnsaker. Er du mer en suppeperson kan du teste Fiskeriet sin Kremet Fiskegryte i stedet.

Savner du tilbake til palmer, sand mellom tærne og solbrente neser, kan du skape litt av følelsen på kjøkkenet hjemme. Fiskeriet kommer også med en ferdig Paella-base som kan settes rett i ovn eller stekepanne. Tilsett kun ønsket skalldyr.

I utvalgte butikker kan du teste tre nye supper fra konseptet Helt Ferdig: Jordskokksuppe, Karibisk Gryte med bønner og Italiensk Gryte med pasta. Alle suppene får du for 2 for 50,-.

Suppe for én, prøv Helt Ferdig fra REMA 1000

Helt Ferdig suppe fra REMA 1000 er perfekt middag for én. Nå kommer tre nyheter som alle inngår i dealen 2 for 50,-.

For å gjøre det enklere å få i seg nok fisk, kommer vi med enda flere panerte fiskeprodukter som hele familien vil like. Fiskeriet Nuggets, Fiskeriet Panert Filet glutenfri, Sprøbakt BBQ-panert Torsk med 70% fisk og Sprø, Lettpanert Sei med 80% fisk. Sistnevnte er også glutenfri og produsert på lokalt på Bulandet.

I utvalgte butikker kommer det flere produkter med hverdagslam fra Gilde. Målet er å gjøre det enklere å nyte norsk lam og får utenfor de typiske sesongene som høst og påske. Se etter Hverdagslam strimler, Hverdagslam koteletter og Hverdagslam fryst grytekjøtt.

Hverdagslam fra Gilde består av lammestrimler og -koteletter.

Hvorfor spiser vi kun lam til påske og om høsten? Med det nye konseptet fra Gilde skal vi gjøre det enklere å nyte lam hele året rundt. Hverdagslam finnes i lammestrimler og -koteletter.

By gjestene på fingermat

Denne høsten kommer vi med et helt nytt konsept til deg som liker å smake mye forskjellig – Finger Food! I serien finner du digge retter som er perfekt å dele. Velg mellom Crispy Nuggets med kylling, Sticky Wings med kylling, Nacho Goujons fiskefilet med salsa, Tempura Scampi og Krispi Vårruller vegetar.

Klarer du ikke velge? Helt i orden. Alle produktene hører under dealen «3 for 2», slik at du kan smake deg frem til din favoritt uten å ruinere lommeboka.

Til deg som vil ha glutenfritt

Vi lanserer en helt ny serie med glutenfrie produkter, til deg som må eller vil velge litt annerledes. Hils på Goodly! Alle produktene er nøye plukket ut og skal ha minst like god eller bedre smak og kvalitet enn tilsvarende varer. Goodly erstatter vår tidligere serie REMA 1000 Üten.

I serien finner du en rekke pastaprodukter, som Lasagneplater, Makaroni, Tagliatelle, Fusilli, Spagetti, Ertepasta og Linsepasta og to glutenfrie pizzaer, Pizza Margherita og Pizza pepperoni.

Nå lanserer vi også tre varianter fryste rundstykker (Fine, Grove med solsikkekjerner og Grove med linfrø, solsikkefrø og valmuekjerner), tre langtidsholdbare brød (Baguetter, Havrebrød og Solsikkebrød), Store Havregryn og kokeklare nudler (Kyllingsmak og Biffsmak).

Goodly er en serie for deg som må eller vil spise glutenfritt.

Goodly erstatter den gamle serien REMA 1000 Üten, bestående av glutenfrie produkter med fokus på god smak.

Alle produktene er godkjent av NCF og de fleste pastaprodukter er økologisk produsert. Du finner også Nøkkelhullsmerket på flere av produktene.

Noe godt til helga

REMA 1000 kommer med nok en favoritt i sjokoladehylla, Mjølkeruta storplate med ren melkesjokolade. Sjokoladen er laget av bærekraftig dyrket kakao sertifisert av Cocoa Horizons. Sjokoladen får du til 2 for 50,- sammen med Mjølkeruta med sjokoladelinser.

Nyheter innen sjokolade - mjølkeruta, stratos brownie heaven og stratos creamy raspberry dreams

Alle sjokoladeelskere dere ute, se hit! Disse tre nyhetene bør du ikke gå glipp av.

Det kommer flere godbiter til den sjokoladeglade fra Nidar i høst. Gled deg til Stratos Creamy Rasperry Dreams storplate og i utvalgte REMA 1000-butikker finner du nyhetene Stratos Brownie Heaven storplate og Nidar Salted Caramel Brownie. Nam!

Denne høsten lanserer vi også to sunnere chips under navnet Nice: Linsechips Sourcream & Onion og Flerkornchips Jalapeño. Begge produktene byr på knasende chips med et naturlig høyt innhold av fiber.

NICE er en ny serie med sunnere chips.

NICE er en ny serie med sunnere chips. Prøv Flerkornschips med jalapeño og Linsechips med sour cream & onion.

Nyheter innen hygiene og vask

Hvem har sagt at du ikke får tak i gode kvalitetssåper og andre hygieneprodukter til en lav pris? Nå lanserer vi serien Tease, som inneholder alt fra sjampo, balsam, dusjsåpe og masker til tørrsjampo og neglelakkfjerner.

Produsenten som står bak Tease er kjent for kjente merkevarer som Skin by Camilla Phil, Glöd og Fab Hair. Produktene får du kun hos REMA 1000 og utvalget vil variere fra butikk til butikk.

Kvalitetsprodukter fra TEASE. Hår- og hudpleieprodukter på butikken.

Serien TEASE byr på alt du trenger innen hår- og hudpleie. Nå tilgjengelig i din nærmeste REMA 1000.

Til de minste i familien

Kolonihagen byr på nyheter også til de minste i år. Prøv yoghurt i klemmepose i de to smakene jordbær/banan og pære/banan. Begge yoghurtene er selvsagt økologisk produsert og med samme premium kvalitet som Kolonihagen ellers står for.

Poden kan og glede seg til to ferdige middager fra Lev Vel, Tex Mex og Ragu. Begge produktene er 100 prosent økologisk produsert og passer for barn fra åtte måneder og oppover. Alle middagene fra Lev Vel kommer samtidig i nytt, fint design denne høsten.

Kolonihagen klemmeposer med yoghurt og ferdig middag fra Lev Vel

De minste kan glede seg til økologisk ferdigmiddag med Ragu og Tex Mex fra Lev Vel, og to økologiske yoghurter fra Kolonihagen.

Nyheter til frokostbordet

Kjeldsberg kaffe kommer med nok en nyhet til kaffeglade mennesker: Kjeldsberg hele bønner 500g. Visste du at Kjeldsberg er den eneste kaffeprodusenten i Norge som kun selger sertifisert kaffe? Produktene er sertifisert med Fairtrade, UTZ eller begge deler.

Den kaffeglade kan også glede seg til nok en kvalitetskaffe fra Kolonihagen, nemlig hele bønner fra Etiopia. Når du kjøper kaffe fra Kolonihagen gir du samtidig 2 kroner til Kolonihagens kaffefond, som gir pengene tilbake til arbeiderne i landet kaffen kommer fra.

Kjeldsberg kaffe pose og Kolonihagen Etiopia kaffe

For hver pose kaffe du kjøper fra Kolonihagen går 2 kroner direkte tilbake til arbeiderne. Visste du også at Kjeldsberg kaffe er den eneste kaffeprodusenten i Norge som kun selger Fairtrade og UTZ-sertifisert kaffe?

Fra TINE kan du glede deg til frokostyoghurt på kartong med smak av jordbær og åttepakning med favorittyoghurtene jordbær og vanilje.

Denne høsten lanserer vi også en helt ny juiceserie, Sommerli! Av nyheter kan du teste Grønnsaksjuice, Tranebærnektar, Tomatjuice og Gulrotnektar. I tillegg finner du alle dine kjente og kjære juicesmaker fra REMA 1000 under det nye navnet Sommerli fremover.

Til vannglasset kan du prøve den nye saften Zeroh med smak av mango og lime.