Med middagsserien fra Lev Vel kan du føle deg trygg på at barnet ditt får en sunn, næringsrik og smakfull middag. Alle produktene er laget av rene råvarer og er helt fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, og uten tilsatt salt eller sukker. Akkurat som hjemmelaget barnemat.

Produktene er økologisk produsert, alt fra hovedingrediensene til hvert minste lille krydder. Målet er å gjøre det enklere for deg å gi barnet kun det beste, også på dager med dårlig tid.

– Vi er veldig stolte av å kunne tilby kundene barnemat som er tilnærmet lik hjemmelaget. Produktene er laget i samarbeid med den danske leverandøren Lovemade Organics, som drives av en engasjert småbarnsmor. Det er kun brukt naturlige, økologiske ingredienser, sier Maria Iversen, kategorisjef i REMA 1000.

5 spiseklare middager

Lev Vel kommer nå med fem nye middagsprodukter som passer for barn i alderen seks måneder og oppover. La barnet smake på lasagne, pasta bolognese, kylling med ris, perlebygg-gryte og pasta med grønnsaker.

De spiseklare middagene er nøye sammensatt slik at barnet får en fin introduksjon til nye smaker. Barnematen inneholder alle de næringsstoffer og vitaminer barnet ditt trenger for en kropp i utvikling.

Les mer om Lev Vel-serien her.

Kan serveres kald og varm

Middagen kan du servere rett fra emballasjen, da den tåler både oppvarming i mikro og vannbad. Dette gjør at middag fra Lev Vel egner seg like godt hjemme som på farta, og kan også serveres kald hvis det trengs.

Middagene produseres i Sverige med primært nordiske, lokale råvarer, og inneholder kun naturlige ingredienser som du finner på eget kjøkken.

Gjenbrukbar emballasje

Alle middagene kommer i praktisk forpakning, som gjør det enkelt å mate den lille. Plastboksene tåler mikro, oppvaskmaskin og fryser, og kan gjerne brukes på nytt. På den måten får emballasjen nye liv samtidig som du har egnede bokser liggende de gangene du ønsker å lage barnemat fra bunn.

Emballasjen er både enkel og lett å transportere, noe som reduserer antall trailere på veiene enn alternativer i glass. Bra for både poden og kloden.