Hvert år tas en god håndfull mennesker opp til REMA-skolens Talentprogram, for å utdanne dyktige Kjøpmenn for fremtiden. Årets kull består av 37 motiverte REMA-mennesker, som til felles har et sterkt ønske om å drive egen REMA 1000-butikk i fremtiden.

– Det er et svært høyt nivå på årets Talentkull. Det viser at vi har et fantastisk Kjøpmannskorps der ute som er gode forbilder for hvilke muligheter som ligger i REMA 1000, sier Eivind Hilling, Kjøpmannstrener i REMA 1000.

Innføring i praktisk butikkdrift

Talentprogrammet gir en innføring i praktisk butikkdrift, ledelse, salg, økonomi og selvstendig næringsvirksomhet. Skoleåret gir en vid innføring i alle aspekter som former en Kjøpmannshverdag, og har en blanding av teoretisk og praktisk tilnærming. Ikke minst er videreformidling av REMA 1000 sin filosofi og kultur et viktig punkt på agendaen.

Talentprogrammet er REMA 1000 sin egen Kjøpmannsskole. Programmet varer i ett skoleår og strekker seg over åtte samlinger. Kursholderne består av våre fremste fagsjefer, og våre aller beste Kjøpmenn i Norge. Sitter du og med en drøm om å bli Kjøpmann? Les mer om Talentprogrammet her.